Моята количка

Общо
0 продукт продуктa
0.00лв.
Продължи с пазаруването

НАЙ-ЧЕСТИТЕ ЗАБЛУДИ ЗА ПОДДРЪЖКА НА ПОКРИВА

НАЙ-ЧЕСТИТЕ ЗАБЛУДИ ЗА ПОДДРЪЖКА НА ПОКРИВА

Ето кои са най-честите заблуди във връзка с поддръжката на покрива, на които вярват собствениците на имоти.

Доживотната гаранция е свързана с експлоатационния живот на покрива

Преди години сте направили ремонт на покрива си и разчитате, че доживотната гаранция, която са ви дали майсторите, ще ви избави от един проблем за напред. Реалността, обаче, е различна! Дори и вашите покривни плочи или керемиди да са дошли с доживотна гаранция, то това не означава, че основата върху която са поставени не се износва с годините. Влагата и ултравиолетовото лъчение разяждат материала и го правят крехък и лесно рушим. Тази подложка трябва да бъде заменена. След това отново може да върнете старите си, здрави керемиди на мястото им.

 

 

Гаранцията за покрива е валидна само при правилна и периодична поддръжка

Вярвате, че гаранцията, която са ви дали от фирмата, направила ремонт на покрива ви, ще е валидна при всяко положение, но грешите. Специалистите изрично посочват, че признават гаранция само, ако покривът е поддържан правилно. Мит е, че гаранциите са и обхващат всякакви проблеми с покрива, без значение какви. Със сигурност фирмата, която се грижи за покрива ви няма да признае гаранция на покрив, който не е поддържан правилно.

Технологията на полагане има значение

Уверен сте, че специалните инструкции за поддръжка на покрива са загуба на пари, но сте в изключително голяма заблуда! Ако наскоро сте ремонтирали покрива си, вие ще искате той да е в добро състояние дълго време. Това може да стане само, ако спазвате стриктно указанията за поддръжка. А това е и начинът да получите гаранция от фирмата, която го е построила в случай на проблем.

Какви са най-големите предизвикателства, които срещате при поддръжка на покрива? Споделете вашия опит.

Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)
Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)