Моята количка

Общо
0 продукт продуктa
0.00лв.
Продължи с пазаруването

НАЙ-ЧЕСТИТЕ ЗАБЛУДИ ЗА ПОДДРЪЖКА НА ПОКРИВА

НАЙ-ЧЕСТИТЕ ЗАБЛУДИ ЗА ПОДДРЪЖКА НА ПОКРИВА

Ето кои са най-честите заблуди във връзка с поддръжката на покрива, на които вярват собствениците на имоти.

  1. 1. Доживотната гаранция не означава, че покрива ще живее вечно

  2. Преди години сте направили ремонт на покрива си и разчитате, че доживотната гаранция, която са ви дали майсторите, ще ви избави от един проблем за напред. Реалността, обаче, е различна! Дори и вашите покривни плочи или керемиди да са дошли с доживотна гаранция, то това не означава, че основата върху която са поставени не се износва с годините. Влагата и ултравиолетовото лъчение разяждат материала и го правят крехък и лесно рушим. Тази подложка трябва да бъде заменена. След това отново може да върнете старите си, здрави керемиди на мястото им.
  3.  
  4. 2. Гаранцията за изпълнение важи за всички случаи

  5. Вярвате, че гаранцията, която са ви дали от фирмата, направила ремонт на покрива ви, ще е валидна при всяко положение, но грешите. Специалистите изрично посочват, че признават гаранция само, ако покривът е поддържан правилно. Мит е, че гаранциите са all inclusive и обхващат всякакви проблеми с покрива, без значение какви. Със сигурност фирмата, която се грижи за покрива ви няма да признае гаранция на покрив, който не е поддържан правилно.

  1. 3. Поддръжка на покрива не е необходима след като има гаранция 

  2. Уверен сте, че специалните инструкции за поддръжка на покрива са загуба на пари, но сте в изключително голяма заблуда! Ако наскоро сте ремонтирали покрива си, вие ще искате той да е в добро състояние дълго време. Това може да стане само, ако спазвате стриктно указанията за поддръжка. А това е и начинът да получите гаранция от фирмата, която го е построила в случай на проблем. 
Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)
Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)