Ние работим с малки и големи строителни компании, за да намерим пропуснати възможности за постигане на по-голяма ефективност и оптимизиране на строителния процес. Като отчитаме специфичните особености на всеки един проект предоставяме най-добрата стойност за нашите клиенти. Работим с компании като Капитал форт АД, Актор АД, Артекс инженеринг АД, АЦОМ ООД, Кагецу груп ООД и стотици други.

Изоматех инженеринг е доказан доставчик и изпълнител на българския пазар с над 200 000 м2 инсталирани изолационни системи за покриви и фундаменти и над 500 малки и големи обекта. Изоматех Онлайн магазин предлага богато разнообразие от 1500+ висококачествени продукта – хидроизолации, геосинтетични материали, метални профили, аксесоари, фотоволтаични системи, топлоизолации и др.

Опитният и квалифициран екип на Изоматех работи с доставчици като INDEX S.p.A., SOPREMA FLAG, TENCATE Polyfelt, KALEKIM, Dow Chemical, ITALPROFILI, за да направи доставката на висококласни материали и услуги възможни и достъпни за индивидуални инвеститори, етажни собствености, малки и големи компании. За да направим нашия процес на продажба по-лесен и по-бърз, ние развиваме интернет базирани решения, които позволяват нашите продукти и услуги да бъдат достъпни от всеки телефон, таблет или компютър.

Научете повече за Изоматех инженеринг:

Препоръки

Контакти

Битумни Хидроизолации

TPO / PVC хидроизолации

Циментови хидроизолации

Геосинтетични материали

Ламаринени обшивки

Следвай Изоматех в най-популярните социални мрежи:

Facebook

Twitter

LinkedIn

Google+

Instagram

Snapchat - @isomatech

Pinterest

You Tube

Виж най-новите статии в:

Isomatech corporate blog

Isomatech e-shop blog

Tumblr

Medium

Blogger

Нашите сайтове:

www.isomatech-bg.com

www.isomatech.com