Официалното място откъдето можете да вземете своите Изоматех аксесоари

Ние основахме Isomatech Gear, защото обичаме да изграждаме мотивираща среда около себе си.  Ние знаем от първа ръка, че да работиш в нашата индустрия, да започнеш собствен бизнес или да правиш бизнес не е толкова лесно, колкото изглежда. Повечето хора не виждат ежедневните борби, отхвърлянето, болката, критиките, празните банкови сметки и дългите работни дни, през които преминаваме, за да превърнем нашите мечти реалност.

В Isomatech Gear, нашите продукти са насочени към реалностите на живота на експерта, мениджъра и предприемача в строителството. Нашата цел е да създадем общност, в която хората са съмишленици, споделят свободно своите знания и опит и нашия стремеж всеки ден да бъдем по-добри себе си.

Ние искаме да споделим пътуването с вас и обещаваме да ви предоставим уникални продукти, които ще ви вдъхновяват всеки ден, за да се стремите по-усилено към своето усъвършенстване, да работите здраво и никога да не се отказвате от мечтите си.

Има и още една причина за създаване на Isomatech Gear. Това е нашата кампания 100% грижа. Ние ще предоставим ваучери на стойност до 500 лв на семейства или общности, които по някаква причина са изпаднали в невъзможност да се погрижат за себе си. Сумата ще може да бъде използвана за подобряване на средата и качеството на живот. С тази кампания ние бихме искали да върнем обратно на обществото. Да дадем нашия принос за подобряване на средата, в която ние и нашите деца живеем, работим и се забавляваме. 100% от приходите от продукти Isomatech Gear ще бъдат дарени в полза на тази кампания.

Ако искате да ни подкрепите в това наше начинание и харесвате нашите аксесоари, поръчайте сега в онлайн магазина.

Благодарим за подкрепата!