Звукоизолация

Звукоизолация
Мембрана за звукоизолация на акустичен шум
Блог

Какво е шум: Видове шум

Шумът е неприятен, нехармоничен звук. При много високи нива шумът може да причини постоянни промени в психиката на човека. Но, даже и при по-ниски

Към статията »
Мембрана за звукоизолация на акустичен шум
Блог

Какво е ударен шум

В този пост ще говорим за това какво е ударен шум и как можете да подобрите шумоизолацията без да харчите купища пари. Проблемът с

Към статията »
Високи нива на шум водят до проблеми със съня
Блог

Какво е акустичен шум

Акустичен шум е неприятен, нежелан и нехармоничен звук, който може да бъде различен по сила и продължителност. Той може да продължи за няколко кратки секунди или да стане фон буквално на целия ни живот. Освен че е откровено дискомфортна, втората опция върви и с неизбежен списък от нежелани здравословни последствия. Но проблемите причинени от акустичен шум могат да бъдат решени лесно в няколко бързи стъпки. Ето за това говорим тук..

Към статията »
Мембрана за звукоизолация на акустичен шум
Блог

Звукоизолация на акустичен шум не трябва да бъде трудна. Прочети тези 5 съвета

Звукоизолация на акустичен шум може да се направи лесно. Ако искате да подобрите средата във вашия дом или офис можете да използвате тези доказани системи за шумоизолация от акустичен шум. Редукцията на шума може да достигне до 52dB. Използвайте системи Copersound, за да подобрите комфорта в своя дом. Много строители, които искат да осигурят допълнителна стойност и най-доброто за своите клиенти, започнаха да използват Copersound и сега са много доволни.

Към статията »
Шумоизолация е важна за повишаване на качеството на живот
Блог

Защо шумоизолация е важна

Шумоизолация е важна за повишаване на качество на живот и намаляване на рисковете за здравето. Система шумоизолация против ударен шум и система шумоизолация против акустичен шум могат да намалят значително нивата на шум като не само повишават комфорта на обитателите на сгради, но и увеличават стойността на сградата.

Към статията »

Спечели промо код за 15 % отстъпка от твоята първа поръчка

Абонатите за нашия бюлетин научават първи за нови продукти и промоции! Победители се теглят всеки месец.

Вашите посетени продукти

Все още нямате посетени продукти. Моля разгледайте нашия магазин.