Starpol HP Mineral P 4.5 kg

10.20 лв.
наличност:
на склад
кат. номер:
21007
категория:
 • Добави

Starpol HP Mineral е хидроизолационна мембрана с минерална посипка, която осигурява  UV защита. Тя е APP-модифицирана, направена от дестилиран битум, модифициран със поли-олефини и подбрани съполимери, които го правят много еластичен и гъвкав при ниски температури. Устойчив  е на термично стареене и гъвкав при ниски температури.

Starpol HP Mineral  е мембрана, която лесно се полага, както в студено ,така и в топло време , дори се препоръчва за места , където хидроизолацията е изложена, на директно взаимодействие с метерологичните условия.

MFT FREE Report

БЕЗПЛАТНО Ръководство: Как да постигнеш висока производителност дори и в екстремни условия с НОВАТА МУЛТИ ФЛЕКС ТЕХНОЛОГИЯ 

Армировката е нетъкан усилен спънбонд полиестер, който осигурява добри механични характеристики заедно с отлична стабилност на размерите, правейки Starpol HP Mineral  подходящ за повечето хидроизолационни системи.

Starpol HP Mineral се препоръчва за горен слой в многослойни хидроизолационни  системи за плоски или скатни покриви, изработени от стоманобетон.

 • Arcoflex HP Mineral P 4.5 kg
  Arcoflex HP Mineral P 4.5 kg
  Хидроизолационна мембрана с минерална посипка за тераси и покриви
  9.60 лв.

  10
  • Добави

 • АКЦИЯ ограничено количеството

  Testudo 20 P 4 mm
  Testudo 20 P 4 mm
  Testudo 20 P 4mm - мембрана подходяща за паркинги и директно…
  стара цена 13.68 лв.
  11.63 лв.

  10
  • Добави