Coperbit HP P 4 mm

13.68 лв.
наличност:
изчерпан
кат. номер:
21014
категория:

COPERBIT HP е полимерно модифицирана хидроизолационна мембрана производство на COPERNIT S.p.A., изработена от дестилиран битум, модифициран с полиолефини и избрани кополимери, които я правят много лепкава и гъвкава при ниски температури. Богатото модифицирано съединение осигурява лесна употреба, намалява консумацията на газ и има отлични адхезионни свойства, които гарантират превъзходно слепване и уплътняване на всички връзки и снадки, което прави COPERBIT HP лесна за инсталиране, устойчива на стареене.

MFT FREE Report

БЕЗПЛАТНО Ръководство: Как да постигнеш висока производителност дори и в екстремни условия с НОВАТА МУЛТИ ФЛЕКС ТЕХНОЛОГИЯ 

Армировката на COPERBIT HP е - висококачествен нетъкан  полиестер, който осигурява отличните механични характеристики и идеално пригодена за повечето приложения на хидроизолация, както за подземни конструкции, така и за покривни.

COPERBIT HP се препоръчва в многослойни хидроизолационни системи за фундаменти, паркинги и покриви. При използване като покривен слой, който е директно изложен на атмосферни влияния, COPERBIT HP трябва да бъде защитен с отразяваща боя, чакъл, настилка или с мембрана с минерална посипка (COPERBIT MINERAL).

 • Arcoflex HP P 4 mm
  Arcoflex HP P 4 mm
  Хидроизолационна мембрана без посипка, подходяща за фундаменти,…
  11.04 лв.

  10
  • Добави

 • Акция

  Coperbit Extra Bridge P 4 mm
  Coperbit Extra Bridge P 4 mm
  Хидроизолационна мембрана за паркинги и мостове, подходяща за…
  стара цена 13.56 лв.
  12.88 лв.

  10
  • Добави

 • АКЦИЯ

  Superbit Mineral P 4.5
  Superbit Mineral P 4.5
  Хидроизолационна мембрана с минерална посипка за покриви и тераси
  стара цена 9.84 лв.
  9.35 лв.

  10
  • Добави