Ремонт на покрив с битумни мембрани

Запазете час за безплатна консултация

За това този списък с необходимите стъпки може да ви бъде от полза.

 

СТЪПКА 1: Преценете колко е голяма щетата.

Преди да започнете да си скубете косите и да се вайкате, запазете спокойствие и преценете какъв е основния проблем.

Дали силният вятър не е причинил някаква щета?

Ако пък изведнъж установите, че покривът ви тече, трябва първо да прецените колко всъщност е сериозна дупката.

Ако става дума за нещо дребно, можете да използвате уикенда и да си я запълните сами. Но е възможно да има и течове от много места, тогава района около дупките е понесъл сериозни щети.

Ако повредите не са големи имате представа как можете да се справите, бихте могли и сами да обмажете с мастик или да обработите със самозалепваща мембрана.

Но ако не сте сигурни в себе си, не можете и да проследите къде точно е пробит покривът или пък е трудно и опасно да се работи върху него, по-добре се свържете със специалист.

Ако пък щетите са твърде големи и експлоатационния живот на покрива е към края си, можете да използвате този повод, за да подмените изцяло покритието на покрива си.

 

СТЪПКА 2: Вижте дали застраховката на имуществото ви не включва и щети по покрива.

Много застрахователни компании признават щети причинени на покрива от бури и лошо време. За това, ако сте предвидлив собственик и сте направили застраховка на имота си, това е моментът да се възползвате от нея и да не се наложат непредвидени разходи.

 

СТЪПКА 3: Свържете се с надеждна фирма изпълнител.

Много е важно, ако решите да се обърнете към специалист, е да намерите сериозна фирма, на която можете да се доверите. Ако скоро сте ремонтирали покрива си, е възможно той все още да е в гаранция и фирмата изпълнител да поеме щети за своя сметка. Ако това не е така, търсете професионалисти, които ще дадат гаранция за работата си и вие ще можете да разчитате на тях, при евентуален проблем.

Нашият лесен и прозрачен процес от 5 стъпки:

Резултати, на които можете да се доверите

От началото до края, ние правим изграждането на вашия покрив лесно, бързо и без главоболия. 

Ето как гарантираме, че вашият покрив с битумни хидроизолации е надежден:

Защо да изберете нас?

Опит

Нашият опит е ваш актив. Всеки от нас с повече от 20 години в областта на строителството. Ние можем да ви предложим решение дори и за най-сложния проблем в областта на хидроизолациите, геосинтетиката или покривните конструкции.

Отговорност

Ние сме ангажирани с вашия успех. Отнасяме се с внимание към всеки детайл, защото това е наш дълг. Ние сме честни с нашите клиенти и се стремим всички проекти да приключат с почтеност. Можете да разчитате на нас. Ще се погрижим за всичко.

Високо качество

Работим с доверени доставчици и висококачествени материали. Благодарение на нашия опит познаваме тънкостите и технологиите и можем да постигаме предвидими отлични резултати. Ние сме гъвкави, можем да ви предложим решение за всеки проблем в нашата област. Ще ви помогнем да вземете правилните решения и да постигнете резултатите, които искате.

Най-добрата стойност

Най-хубавата част е, че ние предлагаме високо качество на работата при много силно конкурентни цени. Ние ви гарантираме най-добрата стойност. Ако намерите продукт със същите характеристики на по-ниска цена ние ще ви дадем тази цена или по-ниска. Свържете се с нас за оферта и ще откриете, че цените са наистина достъпни.

Искате ли да получите най-добрата стойност за вашите пари?

Ние ще доставим материалите директно от производителя на вашия обект и ще ви помогнем да оптимизирате разходите си.

No data was found

Препоръки от доволни клиенти

Декларация на ръководството

Политиката по качеството на ръководството е насочена към проектиране, изграждане, инженеринг, управление, координация и поддръжка в областта на: изолационни, хидроизолационни и покривни системи...

Метрополитен ЕАД

Метрополитен ЕАД в качеството си на възложител на обект “Паркинг, второ ниво на метростанция “Централна ЖП гара”, гр. София, издава настоящата препоръка за...

инж. Огнян Станков

Екип от водещи специалисти с комбинация от различни квалификации и умения. Непоколебима ангажираност към изключително обслужване на клиента. Изоматех инженеринг е надежден партньор.

Маргита Седларска

Бих искала специално да благодаря на вашия персонал за професионалното отношение и прецизната работа. Всички съседи са много доволни от ремонтирания ни покрив.

инж. Асен Василев

Постоянно ползувам услугите на фирма Изоматех инженеринг ЕООД по нашите обекти. Тяхната работа се отличава с висок професионализъм, силен самоконтрол, надеждност и разумни...

инж. Георги Мальов

Ние сме изключително удовлетворени от съвместната ни дейност с фирма Изоматех инженеринг ЕООД. Ние ценим високо начина, по който действат. От техническа подкрепа...

Искате ли надеждна хидроизолационна система на най-добрата възможна цена?

Заявете безплатна консултация за хидроизолационни системи и осигурете дълготрайна защита на сградата си с TPO или PVC мембрани

Свържете се с нас днес!