Ремонт на покрив с битумни мембрани

Когато вашият покрив претърпи някаква повреда, е нормално да се притесните. Веднага изникват въпросите: колко всъщност е голям проблемът, дали вие можете да го поправите сами и не на последно място – колко ще ви струва този ремонт? Често дори няма с кого да се посъветвате.

Ремонт на покрив с битумни хидроизолации
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on email

За това този списък с необходимите стъпки може да ви бъде от полза.

 

СТЪПКА 1: Преценете колко е голяма щетата.

Преди да започнете да си скубете косите и да се вайкате, запазете спокойствие и преценете какъв е основния проблем.

Дали силният вятър не е причинил някаква щета?

Ако пък изведнъж установите, че покривът ви тече, трябва първо да прецените колко всъщност е сериозна дупката.

Ако става дума за нещо дребно, можете да използвате уикенда и да си я запълните сами. Но е възможно да има и течове от много места, тогава района около дупките е понесъл сериозни щети.

Ако повредите не са големи имате представа как можете да се справите, бихте могли и сами да обмажете с мастик или да обработите със самозалепваща мембрана.

Но ако не сте сигурни в себе си, не можете и да проследите къде точно е пробит покривът или пък е трудно и опасно да се работи върху него, по-добре се свържете със специалист.

Ако пък щетите са твърде големи и експлоатационния живот на покрива е към края си, можете да използвате този повод, за да подмените изцяло покритието на покрива си.

 

СТЪПКА 2: Вижте дали застраховката на имуществото ви не включва и щети по покрива.

Много застрахователни компании признават щети причинени на покрива от бури и лошо време. За това, ако сте предвидлив собственик и сте направили застраховка на имота си, това е моментът да се възползвате от нея и да не се наложат непредвидени разходи.

 

СТЪПКА 3: Свържете се с надеждна фирма изпълнител.

Много е важно, ако решите да се обърнете към специалист, е да намерите сериозна фирма, на която можете да се доверите. Ако скоро сте ремонтирали покрива си, е възможно той все още да е в гаранция и фирмата изпълнител да поеме щети за своя сметка. Ако това не е така, търсете професионалисти, които ще дадат гаранция за работата си и вие ще можете да разчитате на тях, при евентуален проблем.

Категории услуги

Спечели промо код за 15 % отстъпка от твоята първа поръчка

Абонатите за нашия бюлетин научават първи за нови продукти и промоции! Победители се теглят всеки месец.

Още услуги от категория: Ремонт на покрив с битумни хидроизолации

Покрив Градина

Тетрадка с меки корици и горна спирала Изоматех А4

Хидроизолация на мостове с висококачествени хидроизолационни мембрани

Тетрадка с меки корици и горна спирала Изоматех А4

Изпитана система за хидроизолация на паркинг

Хидроизолация на тераси

Хидроизолация на тераси с битумни мембрани

Препоръки от доволни клиенти

Декларация на ръководството

Политиката по качеството на ръководството е насочена към проектиране, изграждане, инженеринг, управление, координация и поддръжка в областта на: изолационни, хидроизолационни и покривни системи...

Метрополитен ЕАД

Метрополитен ЕАД в качеството си на възложител на обект “Паркинг, второ ниво на метростанция “Централна ЖП гара”, гр. София, издава настоящата препоръка за...

инж. Огнян Станков

Екип от водещи специалисти с комбинация от различни квалификации и умения. Непоколебима ангажираност към изключително обслужване на клиента. Изоматех инженеринг е надежден партньор.

Маргита Седларска

Бих искала специално да благодаря на вашия персонал за професионалното отношение и прецизната работа. Всички съседи са много доволни от ремонтирания ни покрив.

инж. Асен Василев

Постоянно ползувам услугите на фирма Изоматех инженеринг ЕООД по нашите обекти. Тяхната работа се отличава с висок професионализъм, силен самоконтрол, надеждност и разумни...

инж. Георги Мальов

Ние сме изключително удовлетворени от съвместната ни дейност с фирма Изоматех инженеринг ЕООД. Ние ценим високо начина, по който действат. От техническа подкрепа...