Покрив с фотоволтаична система.

Превърни покрива си в актив с фотоволтаична система.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on email

Какво е соларен покрив?

Соларен покрив, известен още като фотоволтаична покривна система, може да преобразува слънчевата светлина и да превърне повърхността на вашия  покрив в актив за производство на енергия.

Една фотоволтаична система ще намали разходите за енергия и зависимостта ви от енергийната мрежа и в същото време предоставя покривна конструкция с висока производителност.

Фотоволтаичната покривна система предпазва сградата, докато генерира енергия достатъчна да задоволите своите потребности от електричество.

Не само може да ви спести пари от разходите за енергия, но можете да спечелите от стимулиращите тарифи, ако отдавате своя излишък от електрическа енергия в местната електрическа мрежа.

В ИЗОМАТЕХ, ние вярваме, че няма такова нещо като “една-универсална” соларна система. Това, което става за един покрив, може да не е подходящо за друг. Ние внимателно преценяваме конкретните ви нужди. Нашият екип от професионалисти, може да проектира, достави и изгради икономически най-ефективната фотоволтаична система, която постига максимални резултати. Така можете да се възползвате напълно от всички финансови стимули за производство на соларна енергия.

В ИЗОМАТЕХ, ние развиваме икономически ефективни покривни фотоволтаични системи подходящи за търговски, промишлени, селскостопански и жилищни сгради и интегрираме съответната инсталация в съществуващата покривна среда. Нашият подход да предлагаме интегрирани до ключ инсталации е уникален в много отношения:

Координирани дейности по изграждане на фотоволтаичната инсталация и останалите покривни системи позволяват постигане на отлични резултати – цялостно  високо качество и ускорено приключване на проекта.

Гаранции за покрив и фотоволтаична система се издадават от един и същи изпълнител и това опростява каквито и да било спорни въпроси относно поддръжка и гаранция с единствена точка за контакт.

Ние предлагаме подкрепа през целия процес – енергиен одит, анализ на очаквани добиви и оценка на възвращаемостта на инвестициите, разработване на проект, възможности за финансиране, доставка и монтаж.
Нашият екип от специалисти има повече от 15 години опит в изграждането на покривни системи.

Ползи от фотоволтаичната енергия

 

  • Инвестицията в соларна система предлага няколко съществени предимства пред електрическите мрежи с обществено значение и други форми за генериране на електричество на място:
  • фиксирани разходи хеджирани срещу нарастващите цени на енергията • предоставя убедителна възвръщаемост на инвестициите от 15% или повече, в много случаи • фотоволтаичните системи са много надеждни и имат ниски разходи за поддръжка • соларната е единствената 100% чиста, напълно безшумна технология за производство на енергия
  • С фотоволтаична инсталация, вие можете да си купите 30 години чиста енергия за разходи почти същите като стойност с цената на енергията за период от  4 до 7 години доставена от електрическите мрежи с обществено значение.

 

Заяви БЕЗПЛАТЕН анализ на рентабилността на твоята нова фотоволтаична централа.

Спечели промо код за 15 % отстъпка от твоята първа поръчка

Абонатите за нашия бюлетин научават първи за нови продукти и промоции! Победители се теглят всеки месец.

Още услуги от категория: Соларен покрив

Тетрадка с меки корици и горна спирала Изоматех А4

Поддържка и наблюдение на фотоволтаичната система

Тетрадка с меки корици и горна спирала Изоматех А4

Планиране и проектиране на фотоволтаична система

Тетрадка с меки корици и горна спирала Изоматех А4

Подробното планиране на фотоволтаична система