Хидроизолация на резервоари с PVC мембрани

Все по-често в съвременното строителство резервоарите за съхранение на вода са част от сградата.

Хидроизолация на резервоари с PVC мембрани е усъвършенствана и безопасна технология за избягване на важни загуби на вода, дължащи се на пукнатини и повреди в основната конструкция и същевременно гарантира комфорта в съседните помещения.

Хидроизолация на резервоари
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on email

Търсите ли надеждна хидроизолация на резервоари за вода, която няма да протече и да увреди конструкцията или подземни части на вашата сграда?

Резервоарите за вода са неразделна част от строителните системи на всяка бизнес и обществена сграда. Те могат да бъдат в различни форми и размери и са изградени от различни материали като стоманобетон. Използват се различни системи за хидроизолация на реззервоар и всеки материал има своите предимства и недостатъци.

Безплатна консултация

PVC хидроизолации имат много предимства пред други материали, когато става въпрос за хидроизолация на резервоар за вода. Те са издръжливи, надеждни и могат да се използват както за ново строителство, така и за ремонт на съществуващи резервоари за питейна вода или противопожарни нужди. Освен това са много еластични и устойчиви дори и в основата или конструкцията да се развият пукнатини. Това ги отличава от други материали, които се отмиват от водата с времето и не осигуряват водоплътност при образуване на пукнатини.

Резервоарите са изградени за различни цели, но всички те имат за цел да съхраняват вода.

Водата може да се използва в случай на пожар, за поливане на зелени площи, за производство на енергия и др.

Уебинар Хидроизолация на резервоари с PVC мембрани

Когато резервоара граничи с други подземни помещения – сервизни, подземни гаражи, мазета и др., загубата на вода винаги означава проблеми с течове в съседните помещения, които дори може да застраши имущество или комфорта на обитателите.

Водата може да преминава през пукнатини и дупки в бетона.

Ето защо е необходимо вътрешната повърхност на резервоарите да бъде хидроизолирана с надеждна система, която осигурява водонепроницаемост.

Хидроизолация на резервоари

 

Има различни технологии за обработка на бетонната повърхност, но един от най-надеждните и икономични методи е прилагането на хидроизолация на резервоари с PVC мембрани.

Изборът на PVC мембрани и начинът на фиксиране на хидроизолационната система е много важен въпрос за получаване на дълъг живот на водонепроницаемостта на резервоара.

 

Изоматех инженеринг има правилния продукт и система, за да гарантира най-високото ниво на водоплътност на вашите резервоари.

Хидроизолация на резервоари

Ние можем да ви помогнем на всеки етап от този процес – от намиране на подходящо техническо решение, изработване на проекта и детайли, до доставката на материали и изпълнението, придружено с гаранции.

 

Хидроизолация на резервоари

Нашата цел е да работим за пълно удовлетворение на клиента.

Хидроизолация на резервоари

 

За повече информация изтеглете БЕЗПЛАТНО нашето ръководство:

Хидроизолация на резервоари

 

Как да направим хидроизолация на резервоар на резервоари с PVC мембрани

Хидроизолация на резервоари

 

Запазете час за БЕЗПЛАТНА консултация тук, за да обсъдим подробно как да направите надеждна хидроизолация на резервоар с PVC мембрани.

Категории услуги

Спечели промо код за 15 % отстъпка от твоята първа поръчка

Абонатите за нашия бюлетин научават първи за нови продукти и промоции! Победители се теглят всеки месец.

Още услуги от категория: Хидроизолация на резервоари

Тетрадка с меки корици и горна спирала Изоматех А4

Хидроизолация в основи с PVC мембрани

Препоръки от доволни клиенти

Декларация на ръководството

Политиката по качеството на ръководството е насочена към проектиране, изграждане, инженеринг, управление, координация и поддръжка в областта на: изолационни, хидроизолационни и покривни системи...

Метрополитен ЕАД

Метрополитен ЕАД в качеството си на възложител на обект “Паркинг, второ ниво на метростанция “Централна ЖП гара”, гр. София, издава настоящата препоръка за...

инж. Огнян Станков

Екип от водещи специалисти с комбинация от различни квалификации и умения. Непоколебима ангажираност към изключително обслужване на клиента. Изоматех инженеринг е надежден партньор.

Маргита Седларска

Бих искала специално да благодаря на вашия персонал за професионалното отношение и прецизната работа. Всички съседи са много доволни от ремонтирания ни покрив.

инж. Асен Василев

Постоянно ползувам услугите на фирма Изоматех инженеринг ЕООД по нашите обекти. Тяхната работа се отличава с висок професионализъм, силен самоконтрол, надеждност и разумни...

инж. Георги Мальов

Ние сме изключително удовлетворени от съвместната ни дейност с фирма Изоматех инженеринг ЕООД. Ние ценим високо начина, по който действат. От техническа подкрепа...