Хидроизолация на резервоари с PVC мембрани

Все по-често в съвременното строителство резервоарите за съхранение на вода са част от сградата.

Хидроизолация на резервоари с PVC мембрани е усъвършенствана и безопасна технология за избягване на важни загуби на вода, дължащи се на пукнатини и повреди в основната конструкция и същевременно гарантира комфорта в съседните помещения.

Хидроизолация на резервоари

Търсите ли надеждна хидроизолация на резервоари за вода, която няма да протече и да увреди конструкцията или подземни части на вашата сграда?

Резервоарите за вода са неразделна част от строителните системи на всяка бизнес и обществена сграда. Те могат да бъдат в различни форми и размери и са изградени от различни материали като стоманобетон. Използват се различни системи за хидроизолация на реззервоар и всеки материал има своите предимства и недостатъци.

Безплатна консултация

PVC хидроизолации имат много предимства пред други материали, когато става въпрос за хидроизолация на резервоар за вода. Те са издръжливи, надеждни и могат да се използват както за ново строителство, така и за ремонт на съществуващи резервоари за питейна вода или противопожарни нужди. Освен това са много еластични и устойчиви дори и в основата или конструкцията да се развият пукнатини. Това ги отличава от други материали, които се отмиват от водата с времето и не осигуряват водоплътност при образуване на пукнатини.

Резервоарите са изградени за различни цели, но всички те имат за цел да съхраняват вода.

Водата може да се използва в случай на пожар, за поливане на зелени площи, за производство на енергия и др.

Уебинар Хидроизолация на резервоари с PVC мембрани

Когато резервоара граничи с други подземни помещения – сервизни, подземни гаражи, мазета и др., загубата на вода винаги означава проблеми с течове в съседните помещения, които дори може да застраши имущество или комфорта на обитателите.

Водата може да преминава през пукнатини и дупки в бетона.

Ето защо е необходимо вътрешната повърхност на резервоарите да бъде хидроизолирана с надеждна система, която осигурява водонепроницаемост.

Хидроизолация на резервоари

 

Има различни технологии за обработка на бетонната повърхност, но един от най-надеждните и икономични методи е прилагането на хидроизолация на резервоари с PVC мембрани.

Изборът на PVC мембрани и начинът на фиксиране на хидроизолационната система е много важен въпрос за получаване на дълъг живот на водонепроницаемостта на резервоара.

 

Изоматех инженеринг има правилния продукт и система, за да гарантира най-високото ниво на водоплътност на вашите резервоари.

Хидроизолация на резервоари

Ние можем да ви помогнем на всеки етап от този процес – от намиране на подходящо техническо решение, изработване на проекта и детайли, до доставката на материали и изпълнението, придружено с гаранции.

 

Хидроизолация на резервоари

Нашата цел е да работим за пълно удовлетворение на клиента.

Хидроизолация на резервоари

 

За повече информация изтеглете БЕЗПЛАТНО нашето ръководство:

Хидроизолация на резервоари

 

Как да направим хидроизолация на резервоар на резервоари с PVC мембрани

Хидроизолация на резервоари

 

Запазете час за БЕЗПЛАТНА консултация тук, за да обсъдим подробно как да направите надеждна хидроизолация на резервоар с PVC мембрани.

Услуги по категории

Сертификати на Изоматех Инженеринг ЕООД

Спечели промо код за 15 % отстъпка от твоята първа поръчка

Абонатите за нашия бюлетин научават първи за нови продукти и промоции! Победители се теглят всеки месец.

Препоръки от доволни клиенти

Декларация на ръководството

Политиката по качеството на ръководството е насочена към проектиране, изграждане, инженеринг, управление, координация и поддръжка в областта на: изолационни, хидроизолационни и покривни системи...

Метрополитен ЕАД

Метрополитен ЕАД в качеството си на възложител на обект “Паркинг, второ ниво на метростанция “Централна ЖП гара”, гр. София, издава настоящата препоръка за...

инж. Огнян Станков

Екип от водещи специалисти с комбинация от различни квалификации и умения. Непоколебима ангажираност към изключително обслужване на клиента. Изоматех инженеринг е надежден партньор.

Маргита Седларска

Бих искала специално да благодаря на вашия персонал за професионалното отношение и прецизната работа. Всички съседи са много доволни от ремонтирания ни покрив.

инж. Асен Василев

Постоянно ползувам услугите на фирма Изоматех инженеринг ЕООД по нашите обекти. Тяхната работа се отличава с висок професионализъм, силен самоконтрол, надеждност и разумни...

инж. Георги Мальов

Ние сме изключително удовлетворени от съвместната ни дейност с фирма Изоматех инженеринг ЕООД. Ние ценим високо начина, по който действат. От техническа подкрепа...