Defend H Antiroot P 4 mm

16.32 лв.
наличност:
на склад
кат. номер:
00015
категория:
 • Добави

„DEFEND ANTIROOT POLYESTER е хидроизолационна мембрана устойчива на корени. Защитата е постигната чрез добавяне специфичен противокоренов агент (естер на мастни фенокси киселини) към полимер-битумния състав.

Веднъж положена мембраната DEFEND ANTIROOT POLYESTER е надеждна бариера срещу корените. Тъй като не съдържа филм или двойно армирани фолиа, тя притежава по-голяма еластичност и обработваемост в процеса на полагане. Добавката е разработена като коренов инхибитор, т.е. забавя развитието на кореновата система. Мембраната е удобна за полагане, както с топло битумно лепило, така и газопламъчно. Противокореновата добавка не се отделя в почвата и не се отмива от водата. Продукта е създаден на базата на тридесет годишният опит на немците в областта на хидроизолацията.

„DEFEND ANTIROOT POLYESTER е произведен на базата подбран дестилиран битум с високо съдържание на еласто-пластомерни полимери. По този начин са подобрени свойствата на битума - стабилността и устойчивостта на високи и ниски температури, като са запазени отличната адхезия и хидроизолационни качества.

Армировката на мембраната е от „нетъкан” спънбонд полиестер с голям грамаж. Армировката е изотропна, кореноустойчива, термично фиксирана, характеризираща се с механична устойчивост, добър коефициент на удължение и отлична устойчивост на пробив и разкъсване.

 Двете повърхности на „DEFEND ANTIROOT POLYESTER”, горна и долна, са покрити с тънък полиетиленов филм („Фламина”), който предпазва платното от слепване при навиване, както и спомага бързото развиване и полагане. При газо-пламъчно нагряване този филм се свива и топи, позволявайки на битума да се стопи и прилепне към основата. Светлосиният надпис „Index” по долната повърхност на платното, отличава противокореновата мембрана от останалите, произведени от фирма Индекс. Това отличава ролка „DEFEND ANTIROOT POLYESTER”, от всички останали битумно рулонни мембрани на фирмата. Мембраната е устойчива на почвени киселини и торове.

 • АКЦИЯ ограничено количеството

  Кнауф Рок Smart Roof Top 100 мм
  Кнауф Рок Smart Roof Top 100 мм
  Изолационни плочи за плосък покрив.
  стара цена 20.20 лв.
  18.18 лв.

  1
  • Добави

 • акция

  Waterproofing Tape Type 1
  Waterproofing Tape Type 1
  Pah Bandi  лента за фуги и ъгли (при хидроизолационни…
  стара цена 3.72 лв.
  3.35 лв. m

  50
  • Добави

 • акция

  Tencate Polyfelt TS 80
  Tencate Polyfelt TS 80
  TenCate Polyfelt TS (разделящи & филтърни геотекстили ) са…
  стара цена 4.56 лв.
  4.00 лв.

  180
  • Добави

 • акция

  Flagon EP / PR 1,2 mm
  Flagon EP / PR 1,2 mm
  FLAGON EP/PR са синтетични мембрани от ТПО модифициран полиолефин,…
  стара цена 16.56 лв.
  14.90 лв.

  52
  • Добави