Elastocene P 3 kg/m²

8.76 лв.
наличност:
изчерпан
кат. номер:
00016
категория:
 • Добави

Мембраните „ELASTOCENE” са произведени от дестилиран битум, модифициран с еластомери и  полиолефин кополимери. Те са гъвкави при ниски температури, устойчиви на топлина и запазват своята еластичност. Отличават се с високи адхезионни свойства и гъвкавост в сравнение с конвенционалните битумни мембрани, което им позволя по-здраво и дълготрайно свързване при застъпванията.

Долната повърхност на мембраните „ELASTOCENE” е покрита с тънко полиетиленово фолио („Фламина”), който се свива и топи при газо-пламъчно полагане. Горната повърхност съдържа „Texflamina” – ново мултифункционално финишно покритие на INDEX.

MINERAL ELASTOCENE P” е покрита по горната си повърхност с лека защита от минерални шисти, които са залепени и горещо пресовани, с изключение на надлъжните лентите за застъпване.

Долната повърхност на мембраната, както и надлъжната ивица по горната страна, са покрити изцяло с полиетиленов филм (фламина).

Мембраните „ELASTOCENE V са армирани с корено устойчив стъклен воал, имащ изключително висока устойчивост на размерите.

Мембраните „ELASTOCENE P” имат композитна армировка от „нетъкан” полиестер, стабилизиран със стъклен воал, отличаваща се с висока устойчивост и еластичност. Тази армировка увеличава устойчивостта на мембраната при високи температури от два до три пъти, спрямо мембрани с нетъкан полиестер.     „ELASTOCENE-GL” e армирана с високоплътен композит.

 • АКЦИЯ ограничено количеството

  Testudo 20 P 4 mm
  Testudo 20 P 4 mm
  Testudo 20 P 4mm - мембрана подходяща за паркинги и директно…
  стара цена 13.68 лв.
  11.63 лв.

  10
  • Добави