Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on email
Кат. номер: 00016

Elastocene P 3 kg/m²

0.00 лв.

(Цена за m²
0 лв.)
Пакет: пак.

Изчерпан

Характериситки

Тегло: 3.0kg/m²
Огъваемост при ниски температури: -20°C
Имате ли въпроси?
Доставка

Доставката се извършва от куриерска фирма Speedy в срок от 1-2 дни за София и 3-4 работни дни за страната.

Полезно
Loading...

Описание

Мембраните „ELASTOCENE” са произведени от дестилиран битум, модифициран с еластомери и  полиолефин кополимери. Те са гъвкави при ниски температури, устойчиви на топлина и запазват своята еластичност. Отличават се с високи адхезионни свойства и гъвкавост в сравнение с конвенционалните битумни мембрани, което им позволя по-здраво и дълготрайно свързване при застъпванията.

Долната повърхност на мембраните „ELASTOCENE” е покрита с тънко полиетиленово фолио („Фламина”), който се свива и топи при газо-пламъчно полагане. Горната повърхност съдържа „Texflamina” – ново мултифункционално финишно покритие на INDEX.

MINERAL ELASTOCENE P” е покрита по горната си повърхност с лека защита от минерални шисти, които са залепени и горещо пресовани, с изключение на надлъжните лентите за застъпване.

Долната повърхност на мембраната, както и надлъжната ивица по горната страна, са покрити изцяло с полиетиленов филм (фламина).

Мембраните „ELASTOCENE V са армирани с корено устойчив стъклен воал, имащ изключително висока устойчивост на размерите.

Мембраните „ELASTOCENE P” имат композитна армировка от „нетъкан” полиестер, стабилизиран със стъклен воал, отличаваща се с висока устойчивост и еластичност. Тази армировка увеличава устойчивостта на мембраната при високи температури от два до три пъти, спрямо мембрани с нетъкан полиестер.     „ELASTOCENE-GL” e армирана с високоплътен композит.

Допълнителна информация

Тегло3000 kg

Технически Характеристики

Приложение

Подобни продукти

169.80 лв.

Вашите посетени продукти

Все още нямате посетени продукти. Моля разгледайте нашия магазин.

Препоръки от доволни клиенти

Декларация на ръководството

Политиката по качеството на ръководството е насочена към проектиране, изграждане, инженеринг, управление, координация и поддръжка в областта на: изолационни, хидроизолационни и покривни системи...

Метрополитен ЕАД

Метрополитен ЕАД в качеството си на възложител на обект “Паркинг, второ ниво на метростанция “Централна ЖП гара”, гр. София, издава настоящата препоръка за...

инж. Огнян Станков

Екип от водещи специалисти с комбинация от различни квалификации и умения. Непоколебима ангажираност към изключително обслужване на клиента. Изоматех инженеринг е надежден партньор.

Маргита Седларска

Бих искала специално да благодаря на вашия персонал за професионалното отношение и прецизната работа. Всички съседи са много доволни от ремонтирания ни покрив.

инж. Асен Василев

Постоянно ползувам услугите на фирма Изоматех инженеринг ЕООД по нашите обекти. Тяхната работа се отличава с висок професионализъм, силен самоконтрол, надеждност и разумни...

инж. Георги Мальов

Ние сме изключително удовлетворени от съвместната ни дейност с фирма Изоматех инженеринг ЕООД. Ние ценим високо начина, по който действат. От техническа подкрепа...