HANWHA Q.CELLS Q.PLUS BFR-G4.1 275 W
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on email
Кат. номер: 00131

HANWHA Q.CELLS Q.PLUS BFR-G4.1 275 W

531.70 лв.

(Цена за бр.
531.7 лв.)
Пакет: 31 бр./палет

поликристални модули, 1670 x 1000 x 32

Имате ли въпроси?
Доставка

Доставката се извършва от куриерска фирма Speedy в срок от 1-2 дни за София и 3-4 работни дни за страната.

Полезно
Loading...

Описание

Висококачествени поликристални модули от трето поколение – Hanwha Q.Cells

Водещи в научноизследователската и развойната дейност

В рамките на няколко години Hanwha Q.Cells се развива от производител на слънчеви клетки до световно водещо предприятие за фотоволтаични системи. Качествените модули от немското и малайзийското производство се основават на резултатите от интензивното изследване и развитие. От основаването си Hanwha Q.Cells разработи продуктови стандарти, които са валидни до днес – например 6-инчовата слънчева клетка или пълната квадратна монокристална слънчева клетка. Фирмата разполага с най-големия технологичен център на соларната индустрия, който включва и акредитирана лаборатория за изпитване и модулен тестов център.

Трето поколение модули – още по-високи стандарти

От гледна точка на производителност, технология, дизайн и тестове, се поставят максимални изисквания към серията Q.PLUS-BFR-G4.1. Поликристалните соларни модули се основават на новата концепция Q.Antum, която гарантира висока производителност. При стандартните клетки част от светлинните лъчи преминават през клетката и остават неизползвани. При Q.Antum технологията се полага специално покритие в задната част на клетката, на принципа на огледалото, което отразява слънчевите лъчи обратно през клетката и по този начин повишава нейната ефективност. По този начин светлината не се губи, а се превръща в допълнително количество ток. Освен това концепцията за тънък модул осигурява предимства за разходите, тъй като могат да бъдат натоварени 40% повече модули на контейнер.

Мощни и устойчиви

35 мм рамка с алуминиева сплав за ниско тегло и висок капацитет на товароносимост до 5400 Ра

Модулното стъкло с технология против отразяване намалява нежеланите отражения с около 50%

Свързваща кутия и куплунг с устойчивост на амоняк с ниска контактна устойчивост

Повишена гъвкавост благодарение на комбинирания щепсел MC4

Сертификати и гаранции

От 2011 г. насам, непрекъснато и успешно участва в програмата за качествен тест на VDE

Няма PID ефект

IEC 61215 (изд. 2), IEC 61730 (изд. 1), PV CYCLE, CE

Успешен тест за корозия на солена мъгла

Гаранция на продуктите за 12 години и 25-годишна гаранция заå линейно представяне.

* Гаранция за производителност на производителя: 25 години гаранция за линейно представяне – гарантира най-малко 97% от номиналната мощност за първата година и след това максимално намаление на продукцията от 0.6% годишно (25-та година: 83% от номиналната мощност)

Електрическите спецификации са при стандартни условия на изпитване (STC) с облъчване от 1000 W / m², спектър на 1.5 въздушна маса и температура на клетката 25 ° C.

 

Допълнителна информация

Тегло 19000 kg

Технически Характеристики

Приложение

Подобни продукти

380.00 лв.

Вашите посетени продукти

Все още нямате посетени продукти. Моля разгледайте нашия магазин.

Препоръки от доволни клиенти

Декларация на ръководството

Политиката по качеството на ръководството е насочена към проектиране, изграждане, инженеринг, управление, координация и поддръжка в областта на: изолационни, хидроизолационни и покривни системи...

Метрополитен ЕАД

Метрополитен ЕАД в качеството си на възложител на обект “Паркинг, второ ниво на метростанция “Централна ЖП гара”, гр. София, издава настоящата препоръка за...

инж. Огнян Станков

Екип от водещи специалисти с комбинация от различни квалификации и умения. Непоколебима ангажираност към изключително обслужване на клиента. Изоматех инженеринг е надежден партньор.

Маргита Седларска

Бих искала специално да благодаря на вашия персонал за професионалното отношение и прецизната работа. Всички съседи са много доволни от ремонтирания ни покрив.

инж. Асен Василев

Постоянно ползувам услугите на фирма Изоматех инженеринг ЕООД по нашите обекти. Тяхната работа се отличава с висок професионализъм, силен самоконтрол, надеждност и разумни...

инж. Георги Мальов

Ние сме изключително удовлетворени от съвместната ни дейност с фирма Изоматех инженеринг ЕООД. Ние ценим високо начина, по който действат. От техническа подкрепа...