Кат. номер: 00362

Hyperflex P 4 mm

138.00 лв.

HYPERFLEX P е SBS полимер-битумна хидроизолационна мембрана. Подходяща е за хидроизолация на покриви, тераси, фундаменти, паркинги, инженерни съоръжения и др. Усилена е с композитна армировка от нетъкан полиестер, стабилизиран с нишки от фибростъкло, осигуряващи високи механични свойства и стабилност на размерите. Изключително здрава и еластична, дори и при ниски температури. Без минерална посипка.

Характериситки

Дебелина: 4mm
Огъваемост при ниски температури: -10°C
Армировка: polyester-composite
Имате ли въпроси?
Доставка

Доставката се извършва от куриерска фирма Speedy в срок от 1-2 дни за София и 3-4 работни дни за страната.

Полезно
Loading...

Описание

HYPERFLEX P е линия полимер-битумни хидроизолационни мембрани с най-високо качество. Тези битумни хидроизолации са модифициран с SBS, който гарантира висока гъвкавост при много ниски температури.

Може да се прилага практически навсякъде, където се използва газопламъчно полагане на модифицирани битумни мембрани.

Подходящ е за хидроизолация на покриви, тераси, фундаменти, паркинги, инженерни съоръжения, там където хидроизолационните системи са подложени на високи механични натоварвания.

Освен това HYPERFLEX – P са произведени под строг технологичен контрол и стандарти от експертите от Modern Waterproofing (SIKA Company), така че можете да сте спокойни, че получавате продукт от най-високо качество, на който можете да се доверите.

Притежава всички необходими документи за влагане в строителството съгласно българското и европейското законодателство.

Допълнителна информация

Тегло 50 кг
Размери 1000 × 100 см

Подобни продукти

电池包-00
6500.00 лв.

Препоръки от доволни клиенти

Декларация на ръководството

Политиката по качеството на ръководството е насочена към проектиране, изграждане, инженеринг, управление, координация и поддръжка в областта на: изолационни, хидроизолационни и покривни системи...

Метрополитен ЕАД

Метрополитен ЕАД в качеството си на възложител на обект “Паркинг, второ ниво на метростанция “Централна ЖП гара”, гр. София, издава настоящата препоръка за...

инж. Огнян Станков

Екип от водещи специалисти с комбинация от различни квалификации и умения. Непоколебима ангажираност към изключително обслужване на клиента. Изоматех инженеринг е надежден партньор.

Маргита Седларска

Бих искала специално да благодаря на вашия персонал за професионалното отношение и прецизната работа. Всички съседи са много доволни от ремонтирания ни покрив.

инж. Асен Василев

Постоянно ползувам услугите на фирма Изоматех инженеринг ЕООД по нашите обекти. Тяхната работа се отличава с висок професионализъм, силен самоконтрол, надеждност и разумни...

инж. Георги Мальов

Ние сме изключително удовлетворени от съвместната ни дейност с фирма Изоматех инженеринг ЕООД. Ние ценим високо начина, по който действат. От техническа подкрепа...

Вашите посетени продукти

Все още нямате посетени продукти. Моля разгледайте нашия магазин.