Хидроизолационни системи с полимер-битумни мембрани

Разгледайте нашата богата гама от хидроизолационни системи с полимерно-битумни мембранни, подходящи за гражданско строителство и инфраструктурни проекти. Независимо дали става въпрос за хидроизолация на покриви, основи, подземни паркинги, или мостове, нашите решения предлагат несравнима издръжливост и защита. Тези усъвършенствани технологии осигуряват водоустойчива бариера срещу най-предизвикателните условия и дългосрочна надеждност за вашия проект. Доверете се на нашия опит, за да изградим сигурна хидроизолация там, където това е най-важно.

Битумни мембрани приложения

Идеалното решение за широк спектър от търговски и жилищни сгради, включително офиси, многофамилни жилищни сгради, промишлени сгради, складове и търговски центрове. Проектирани за превъзходна защита върхова, нашите системи подобряват енергийната ефективност, намаляват енергийните разходи, удължават живота на покривната конструкция, подпомагат постигането на целите за устойчивост. Изберете надеждна защита и енергийна ефективност за вашата сграда.

Многофамилни жилищни сгради

Осигурете на обитателите спокойствие чрез надежден покрив и икономична поддръжка, подобряващ качеството на живот.

Офис сгради

Осигурете комфортна, продуктивна работна среда чрез превъзходна хидроизолация намалявайки разходите за енергия.

Индустриални комплекси

Защитете производствените процеси и оборудване с химически устойчиви и здрави, покривни битумни мембрани.

Хотели и курорти

Осигурете комфорт на гостите и естетика на сградата с водоустойчив, визуално привлекателен покрив, който издържа на суров климат.

Центрове за търговия на дребно

Подобрете изживяването при пазаруване с непропускливи, издръжливи покриви, защитаващи активите и клиентите от смущения, свързани с времето.

Складове и съоръжения за съхранение

Защитете стоки и инвентар от щети от вода и поддържайте структурната цялост със здрави, дълготрайни покривни решения.

Образователни институции

ъздайте безопасна, суха учебна среда с енергийно ефективни покриви, допринасящи за по-здравословно качество на въздуха в помещенията.

Здравни заведения

Подкрепете хигиената и грижите за пациентите с непропускливи покриви, предотвратяващи навлизането на вода и развитието на мухъл в чувствителните зони.

Спортни съоръжения

Осигурете непрекъснати спортни дейности с устойчив на атмосферни влияния покрив, предлагащ защита срещу дъжд, сняг и UV лъчи.

Транспортни центрове (летища, гари)

Осигурете критична инфраструктура с високоефективни покриви, поддържащи непрекъснатост на работата и безопасност.

Обществени сгради

Поддържайте обществените услуги със сигурни, издръжливи покриви, отразяващи ангажимента за устойчивост и ефективност на разходите.

Културни и исторически сгради

Съхранявайте архитектурното наследство с адаптивни, минимално инвазивни хидроизолационни решения, поддържайки структурната цялост.

Запазете вашата безплатна консултация сега

Усъвършенствани системи за хидроизолация на покриви на бизнес сгради с полимерно-битумни мембрани

Повишете стандарта на вашите търговски имоти с нашите най-съвременни полимерно-битумни покривни системи. Проектирани специално за уникалните изисквания на търговските сгради, нашите решения предлагат несравнима издръжливост, водоустойчивост и ниски разходи за поддръжка.
Устойчива и дълготрайна защита срещу течове и атмосферни условия за плоски покриви.
Рентабилно решение за удължаване живота на покрива и възстановяване на водоустойчивостта без пълна подмяна.
Здрава и хидроустойчива система за защита на подземните конструкции от подпочвени води и влага.
Свържете се с нас днес за иновативни решения

Присъединете се към семейството от доволни клиенти на Изоматех инженеринг

През годините сме работили по много проекти за бизнес и жилищни сгради, като всеки път доказваме, че нашите покривни решения издържат изпитанието на времето. 

Когато избирате ТПО покривни системи от Изоматех инженеринг вие не просто избирате покривна система. 

Вие инвестирате в устойчиви решения, които гарантират спестяване на енергия, издръжливост и намален въглероден отпечатък на най-добрата възможна цена.

Ако не искате да вярвате само на нашите думи…

Вижте какво казват другите за нас

Препоръки от доволни клиенти

Декларация на ръководството

Политиката по качеството на ръководството е насочена към проектиране, изграждане, инженеринг, управление, координация и поддръжка в областта на: изолационни, хидроизолационни и покривни системи...

Метрополитен ЕАД

Метрополитен ЕАД в качеството си на възложител на обект “Паркинг, второ ниво на метростанция “Централна ЖП гара”, гр. София, издава настоящата препоръка за...

инж. Огнян Станков

Екип от водещи специалисти с комбинация от различни квалификации и умения. Непоколебима ангажираност към изключително обслужване на клиента. Изоматех инженеринг е надежден партньор.

Маргита Седларска

Бих искала специално да благодаря на вашия персонал за професионалното отношение и прецизната работа. Всички съседи са много доволни от ремонтирания ни покрив.

инж. Асен Василев

Постоянно ползувам услугите на фирма Изоматех инженеринг ЕООД по нашите обекти. Тяхната работа се отличава с висок професионализъм, силен самоконтрол, надеждност и разумни...

инж. Георги Мальов

Ние сме изключително удовлетворени от съвместната ни дейност с фирма Изоматех инженеринг ЕООД. Ние ценим високо начина, по който действат. От техническа подкрепа...

Искате ли надеждна хидроизолационна система на най-добрата възможна цена?

Заявете безплатна консултация за хидроизолационни системи и осигурете дълготрайна защита на сградата си.

Свържете се с нас днес!