5 идеи за развитие на вашия бизнес с хидроизолации и покривни системи през 2017

5 идеи за развитие на вашия бизнес с хидроизолации и покривни системи през 2017

Съдържание

Хидроизолации и покривни системи

Изглежда 2017 ще бъде още една добра година за бизнеса с хидроизолации и покривни системи. Въпреки политическата криза и сравнително малки като размер чуждестранни инвестиции сектора на строителството се очаква да отбележи ръст и през тази година във всички сегменти – жилищно, индустриално, инфраструктура. Намеренията  на  по-голямата част от компаниите свързани със строителството са за разширяване на бизнеса.

Ако искате да се възползвате от възходящия тренд и бързото икономическо развитие, за да разширите бизнеса си с хидроизолации и покривни системи сега му е времето. Ето няколко идеи на Адам Стетнър, споделени в Roofing Contractor, които ще ви помогнат да останете конкурентни и обмислите различни начини, които да ви помогнат да разширите дейността:

1. Инвестирайте в екипа си

Най-голямата заплаха за развитието на нашия бизнес е липсата на достатъчно подготвени хора. Инвестирайте в обучението и практическата подготовка на повече специалисти по хидроизолации и покривни системи, за да сте готови за повече и по-големи проекти.

2. Следете посоката на развитие

Обмислете дали не е добре да вземете участие в някои от изложенията свързани със строителство,  хидроизолации и покривни системи, за да сте в час с последните нововъведения и тенденции. Абонирайте се за издания или блогове, които публикуват много интересна и безплатна информация, която ще ви помогне да преминете на следващо ниво. Взаимодействието с професионални асоциации и организации би могло ви даде нови идеи и контакти.

3. Проверете състоянието на вашето оборудване и инструменти

Използвайте времето с не много голяма натовареност за почистване и профилактика на оборудването и инструментите. Ако сте забелязали, че нещо не работи както трябва по-добре е да го занесете на профилактичен ремонт. Не искате да се счупи точно в най-голямата жега и да ви забави с дни, нали? Ако пък някои от инструментите и оборудването вече са остаряли или не са в добро състояние по-добре е да ги смените и да си закупите нови. Това ще позволи на бизнеса да върви по-гладко и ще увеличи производителността.

4. Подобрете присъствието си в Интернет

Светът вече е различен и Интернет и социалните мрежи свързват хората по различен начин. Би било умно да се замислите върху въпросите: Как изглежда сайта ви, ако се отвори през мобилно устройство? Бързо ли се отваря? Актуална ли е информацията? Много често оставяме развитието на сайта и маркетинговите дейности на последно място по приоритет. Но на практика това е първото нещо, което виждат хората, особено тези, които не ви познават. Не отлагайте и намерете някой, който може да ви помогне с дизайна и обновяването на информацията.

5. Не оставяйте банковата си сметка празна

Един от най-големите проблеми в бизнеса с хидроизолации и покривни системи са забавените плащания или в най-лошия случай вземания, които никога не виждате. Не позволявайте липсата на пари в брой да провали плановете ви. Способността да плащате навреме на работници и служители, да започнете проекти, където няма авансово плащане или пък да покриете неочаквани спешни разходи може да ви помогне да извлечете ползи от появилите се добри възможности.

Ами това е засега. Следвайте тези безплатни съвети и настройте бизнеса си за успех. Сега е благоприятен момент за това. Абонирайте се за нашия седмичен бюлетин за още идеи и безплатна информация, които ще ви помогнат да следите последните тенденции и да постигнете успеха, за който винаги сте мечтали. Споделете вашите идеи как ще направите бизнеса си по-добър тази година. И не забравяйте да направите коментар или да споделите в социалните мрежи, за да продължим да ви доставяме най-доброто възможно съдържание всеки ден.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on email