Project Manager 1_JPEG

Хайде да градим заедно по-добре

КАРИЕРИ

Careers

Изоматех инженеринг е компания от мотивирани хора, които непрекъснато търсят нови възможности за развитие. 

Нашите основни ценности ни ръководят във всички аспекти, включително нашия подход към клиентите, нашите решения и нашите действия:

 

Работи с мисъл за клиента 

Направи правилното нещо 

Поеми пълна отговорност и инициатива 

Екип в изпълнение на мисия

Фокусирай се върху резултатите 

Не го усложнявай

 

В Изоматех можете да намерите подкрепяща среда, изградена върху доверие. Тук можете да изградите пълноценна кариера, като същевременно имате възможност да се развивате индивидуално.

Работата в Изоматех означава, че приемате предизвикателството непрекъснато да развивате потенциала си и да отидете на по-високо ниво.

Всеки от нас може да има повече, да даде повече и да стигне по-далеч. 

И всеки от нас избира и се стреми към това и да бъде по-добър себе си всеки ден.

Ако това ви звучи вълнуващо кандидатствайте днес 

 

Виж свободните позиции

Абонирай се за Kamaliev Digest

Всяка седмица директно на твоя имейл.

Позволете ми да ви помогна да насочите вниманието си към подходящо и ценно съдържание, което можете да приложите днес и да станете по-добри.

От нашия блог

Препоръки от доволни клиенти

КАГЕЦУ ГРУП ООД

Екип от водещи специалисти с комбинация от различни квалификации и умения. Непоколебима ангажираност към изключително обслужване на клиента. Изоматех инженеринг е надежден партньор....

Референция ГБМ инженеринг ЕООД

Настоящата препоръка предоставяме на фирма ИЗОМАТЕХ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД, а която желаем да изразим удовлетвореността ни от съвместната ни дейност. Ние ценим високо начина...

инж. Георги Мальов

Ние сме изключително удовлетворени от съвместната ни дейност с фирма Изоматех инженеринг ЕООД. Ние ценим високо начина, по който действат. От техническа подкрепа...

инж. Асен Василев

Постоянно ползувам услугите на фирма Изоматех инженеринг ЕООД по нашите обекти. Тяхната работа се отличава с висок професионализъм, силен самоконтрол, надеждност и разумни...

Маргита Седларска

Бих искала специално да благодаря на вашия персонал за професионалното отношение и прецизната работа. Всички съседи са много доволни от ремонтирания ни покрив.

инж. Огнян Станков

Екип от водещи специалисти с комбинация от различни квалификации и умения. Непоколебима ангажираност към изключително обслужване на клиента. Изоматех инженеринг е надежден партньор.