About us

Добре дошли в Изоматех

За нас

Ние работим със собственици на имоти, малки и големи строителни компании, за да намерим пропуснати възможности за постигане на по-голяма ефективност и оптимизиране на строителния процес.

Като отчитаме специфичните особености на всеки един проект предоставяме най-добрата стойност за нашите клиенти.

 

Добре дошли в Изоматех

Ако ти си инвеститор в недвижими имоти или главен изпълнител, изпълнител на хидроизолации и покривни системи или отговаряш за поддръжката на сграда ти си на правилното място.
Тук ще намериш всичко, от което имаш нужда за изграждане на устойчиви и надеждни системи. И това не е всичко..

Ние можем да те подкрепим във всеки един етап от реализацията на твоя проект – от идеята до успешния край.
Ще се радвам да работим заедно на следващия ти проект.

Екипът на Изоматех работи здраво, за да направи доставката на висококласни материали и услуги възможни и достъпни за индивидуални инвеститори, етажни собствености, малки и големи компании.

За да направим нашия процес на продажба по-лесен, по-бърз, и по-прозрачен ние развиваме интернет базирани решения, които позволяват нашите продукти и услуги да бъдат достъпни от всеки телефон, таблет или компютър.

Научете повече за Изоматех инженеринг


Запазете среща за консултация

Абонирай се за Kamaliev Digest

Всяка седмица директно на твоя имейл.

Позволете ми да ви помогна да насочите вниманието си към подходящо и ценно съдържание, което можете да приложите днес и да станете по-добри.

От нашия блог

Препоръки от доволни клиенти

Декларация на ръководството

Политиката по качеството на ръководството е насочена към проектиране, изграждане, инженеринг, управление, координация и поддръжка в областта на: изолационни, хидроизолационни и покривни системи...

Метрополитен ЕАД

Метрополитен ЕАД в качеството си на възложител на обект “Паркинг, второ ниво на метростанция “Централна ЖП гара”, гр. София, издава настоящата препоръка за...

инж. Огнян Станков

Екип от водещи специалисти с комбинация от различни квалификации и умения. Непоколебима ангажираност към изключително обслужване на клиента. Изоматех инженеринг е надежден партньор.

Маргита Седларска

Бих искала специално да благодаря на вашия персонал за професионалното отношение и прецизната работа. Всички съседи са много доволни от ремонтирания ни покрив.

инж. Асен Василев

Постоянно ползувам услугите на фирма Изоматех инженеринг ЕООД по нашите обекти. Тяхната работа се отличава с висок професионализъм, силен самоконтрол, надеждност и разумни...

инж. Георги Мальов

Ние сме изключително удовлетворени от съвместната ни дейност с фирма Изоматех инженеринг ЕООД. Ние ценим високо начина, по който действат. От техническа подкрепа...