Кат. номер: 00314

Маншон TPO, ø 20 – 50, бяло

10.20 лв.

Маншон TPO. Подходящ за обработка на тръби с диаметър ø 20. Устойчив на атмосферни влияния и ултравиолетови лъчи. Запазва своите физични и механични свойства стабилни във времето, което гарантира дълготрайна защита на вашата покривна система и активи. Сертифициран по UNI EN ISO 9001:2000 и UNI EN ISO 14001.

Характериситки

Имате ли въпроси?
Доставка

Доставката се извършва от куриерска фирма Speedy в срок от 1-2 дни за София и 3-4 работни дни за страната.

Полезно
Loading...

Описание

Маншон TPO, ø 20, бяло

Аксесоари за ТРО системи са необходимото допълнение към всеки покрив с ТРО хидроизолации.

Предназначени са за обработка на критични точки по покрива, като отводняване, вентилация, обработка на специфични детайли. 

Нашите аксесоари за ТРО системи са изработени от мек, гъвкав и UV стабилизиран TPO, и имат високи физически, химични и технически свойства. 

Освен това те са изключително устойчиви на UV лъчи, озон и други атмосферни и химически агенти и издържат дългосрочно! 

ТРО покривни аксесоари запазват своите физични и механични свойства стабилни във времето, което гарантира дълготрайна защита на вашата покривна система и активи.

 

Свойства:

  • Цвят – бяло
  • Гъвкавост при ниски температури
  • Устойчивост на атмосферни влияния и UV лъчи
  • Висока устойчивост на пробиване
  • Не гние
  • Отлична заваряемост

Допълнителна информация

Тегло 0.6 кг

Свойства

Гъвкавост при ниски температури

Устойчивост на атмосферни влияния и UV лъчи

Висока устойчивост на пробиване

Не гние

Отлична заваряемост

Подобни продукти

电池包-00
6500.00 лв.

Препоръки от доволни клиенти

Декларация на ръководството

Политиката по качеството на ръководството е насочена към проектиране, изграждане, инженеринг, управление, координация и поддръжка в областта на: изолационни, хидроизолационни и покривни системи...

Метрополитен ЕАД

Метрополитен ЕАД в качеството си на възложител на обект “Паркинг, второ ниво на метростанция “Централна ЖП гара”, гр. София, издава настоящата препоръка за...

инж. Огнян Станков

Екип от водещи специалисти с комбинация от различни квалификации и умения. Непоколебима ангажираност към изключително обслужване на клиента. Изоматех инженеринг е надежден партньор.

Маргита Седларска

Бих искала специално да благодаря на вашия персонал за професионалното отношение и прецизната работа. Всички съседи са много доволни от ремонтирания ни покрив.

инж. Асен Василев

Постоянно ползувам услугите на фирма Изоматех инженеринг ЕООД по нашите обекти. Тяхната работа се отличава с висок професионализъм, силен самоконтрол, надеждност и разумни...

инж. Георги Мальов

Ние сме изключително удовлетворени от съвместната ни дейност с фирма Изоматех инженеринг ЕООД. Ние ценим високо начина, по който действат. От техническа подкрепа...

Вашите посетени продукти

Все още нямате посетени продукти. Моля разгледайте нашия магазин.