Покрив Градина

Запазете час за безплатна консултация

Ако можете да видите града си от високо ще ви направят впечатление тъмните, битумни покриви, които лятно време се нагряват неимоверно и повишават температурата на градската среда допълнително с 1-3°C.

Но тази монотонност от време на време се нарушава от някой зелен покрив.

Това е най-популярното съвременно решение, известно от хилядолетия особено в северна Европа.

Те са привлекателен начин за насърчаване на еко мисленето ни.

Те допълват традиционната растителност, без да нарушават градската инфраструктура.

Зелените покриви имат много по-продължителен живот от конвенционалните, естествената изолация намалява разходите за енергия, абсорбират дъждовна вода, което потенциално намалява нуждата от сложни и скъпи дренажни системи.

В по-широк мащаб зелените покриви подобряват качеството на въздуха и спомагат за намаляване на ефекта на градския парников ефект.

Виж повече в нашия блог : 101 въпроса за зелени покриви с отговори.

Какво е зелен покрив?

По принцип зелените покриви са покриви създадени от различни растителни видове.

Всички зелени покриви включват еднопластов или многопластов хидроизолационен слой, дренаж, растежна среда и растения, покриващи цялата повърхност на покрива.

Има три основни вида зелени покриви – екстензивни, полуинтензивни или интензивни – макар че може да са и комбинирани.

Ползи от зеления покрив:

Управление на водите при поройни дъждове
По-дълъг живот за хидроизолационната система
Намаляване на енергийните разходи
Смекчаване на ефекта топлинен градски остров
Местообитание на градската фауна
Естетика
Увеличаване на стойността на имота

Искаш ли да ти помогнем да изградиш твоя зелен покрив?

Запази час за БЕЗПЛАТНА Консултация тук

Нашият лесен и прозрачен процес от 5 стъпки:

Резултати, на които можете да се доверите

От началото до края, ние правим изграждането на вашия покрив лесно, бързо и без главоболия. 

Ето как гарантираме, че вашият покрив с битумни хидроизолации е надежден:

Защо да изберете нас?

Опит

Нашият опит е ваш актив. Всеки от нас с повече от 20 години в областта на строителството. Ние можем да ви предложим решение дори и за най-сложния проблем в областта на хидроизолациите, геосинтетиката или покривните конструкции.

Отговорност

Ние сме ангажирани с вашия успех. Отнасяме се с внимание към всеки детайл, защото това е наш дълг. Ние сме честни с нашите клиенти и се стремим всички проекти да приключат с почтеност. Можете да разчитате на нас. Ще се погрижим за всичко.

Високо качество

Работим с доверени доставчици и висококачествени материали. Благодарение на нашия опит познаваме тънкостите и технологиите и можем да постигаме предвидими отлични резултати. Ние сме гъвкави, можем да ви предложим решение за всеки проблем в нашата област. Ще ви помогнем да вземете правилните решения и да постигнете резултатите, които искате.

Най-добрата стойност

Най-хубавата част е, че ние предлагаме високо качество на работата при много силно конкурентни цени. Ние ви гарантираме най-добрата стойност. Ако намерите продукт със същите характеристики на по-ниска цена ние ще ви дадем тази цена или по-ниска. Свържете се с нас за оферта и ще откриете, че цените са наистина достъпни.

Искате ли да получите най-добрата стойност за вашите пари?

Ние ще доставим материалите директно от производителя на вашия обект и ще ви помогнем да оптимизирате разходите си.

No data was found

Препоръки от доволни клиенти

Декларация на ръководството

Политиката по качеството на ръководството е насочена към проектиране, изграждане, инженеринг, управление, координация и поддръжка в областта на: изолационни, хидроизолационни и покривни системи...

Метрополитен ЕАД

Метрополитен ЕАД в качеството си на възложител на обект “Паркинг, второ ниво на метростанция “Централна ЖП гара”, гр. София, издава настоящата препоръка за...

инж. Огнян Станков

Екип от водещи специалисти с комбинация от различни квалификации и умения. Непоколебима ангажираност към изключително обслужване на клиента. Изоматех инженеринг е надежден партньор.

Маргита Седларска

Бих искала специално да благодаря на вашия персонал за професионалното отношение и прецизната работа. Всички съседи са много доволни от ремонтирания ни покрив.

инж. Асен Василев

Постоянно ползувам услугите на фирма Изоматех инженеринг ЕООД по нашите обекти. Тяхната работа се отличава с висок професионализъм, силен самоконтрол, надеждност и разумни...

инж. Георги Мальов

Ние сме изключително удовлетворени от съвместната ни дейност с фирма Изоматех инженеринг ЕООД. Ние ценим високо начина, по който действат. От техническа подкрепа...

Искате ли надеждна хидроизолационна система на най-добрата възможна цена?

Заявете безплатна консултация за хидроизолационни системи и осигурете дълготрайна защита на сградата си с TPO или PVC мембрани

Свържете се с нас днес!