Our Core Values - Isomatech - 2

ЗА ИЗОМАТЕХ

About Isomatech

Поддържаме вътрешните пространства сухи и здравословни

Нашата мисия е да поддържаме вътрешните пространства сухи и здравословни.

Ние даваме стойност на хората и компаниите, като изграждаме устойчива, здравословна и комфортна среда за живот, работа и забавление. 

Работим със собственици на имоти, малки и големи строителни компании, като им помагаме да опростят строителния процес, така че да могат да освободят пари, време и ресурси и да се фокусират върху развитието на техния основен бизнес. 

Нашите клиенти могат да разчитат на нас за всичко от проектиране, избор на материали, доставка директно от производителя до обекта, инсталация на системите и гаранции за изпълнение. 

 

В какво вярваме

 

Мисия

Поддържаме вътрешните пространства сухи и здравословни

 

Визия

Изграждаме устойчива и здравословна среда, в която хората живеят, работят и се забавляват.

 

Ценности

Нашите основни ценности са в основата на нашата работа, как взаимодействаме помежду си, нашия подход към клиентите, кои стратегии използваме, как вземаме решения и предприемаме действия, за да изпълним нашата мисия. Това са ръководни принципи, които използваме (или трябва да използваме) всеки ден във всичко, което правим.

 

Работи с мисъл за клиента

Направи правилното нещо

Екип в изпълнение на мисия

Поеми пълна отговорност и инициатива

Не го усложнявай

Фокусирай се върху резултатите

 

Екип

Абонирай се за Kamaliev Digest

Всяка седмица директно на твоя имейл.

Позволете ми да ви помогна да насочите вниманието си към подходящо и ценно съдържание, което можете да приложите днес и да станете по-добри.

От нашия блог

Препоръки от доволни клиенти

Декларация на ръководството

Политиката по качеството на ръководството е насочена към проектиране, изграждане, инженеринг, управление, координация и поддръжка в областта на: изолационни, хидроизолационни и покривни системи...

Метрополитен ЕАД

Метрополитен ЕАД в качеството си на възложител на обект “Паркинг, второ ниво на метростанция “Централна ЖП гара”, гр. София, издава настоящата препоръка за...

инж. Огнян Станков

Екип от водещи специалисти с комбинация от различни квалификации и умения. Непоколебима ангажираност към изключително обслужване на клиента. Изоматех инженеринг е надежден партньор.

Маргита Седларска

Бих искала специално да благодаря на вашия персонал за професионалното отношение и прецизната работа. Всички съседи са много доволни от ремонтирания ни покрив.

инж. Асен Василев

Постоянно ползувам услугите на фирма Изоматех инженеринг ЕООД по нашите обекти. Тяхната работа се отличава с висок професионализъм, силен самоконтрол, надеждност и разумни...

инж. Георги Мальов

Ние сме изключително удовлетворени от съвместната ни дейност с фирма Изоматех инженеринг ЕООД. Ние ценим високо начина, по който действат. От техническа подкрепа...