Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on email

CEMswell Хидрофилна набъбваща гума

105.20 лв.

(Цена за m
8.7666666666667 лв.)
Пакет: ролка

Хидрофилна набъбваща гума CEMswell за запечатване на конструктивни фуги. Набъбва до 4 пъти собствения си обем, когато влезе в контакт с вода и създава водонепропускливо уплътнение. Надежден и ефикасен начин за уплътняване на конструктивни фуги. Лесна и бърза инсталация. Може да издържи до 5 бара налягане. 

 

Изчерпан

Имате ли въпроси?
Доставка

Доставката се извършва от куриерска фирма Speedy в срок от 1-2 дни за София и 3-4 работни дни за страната.

Полезно
Loading...

Описание

Хидрофилна набъбваща гума CEMswell е надежден и ефикасен начин за уплътняване на конструктивни фуги на вашите строителни проекти. 

Този лесен за употреба продукт е в състояние да набъбне до 4 пъти собствения си обем, когато влезе в контакт с вода, като създава водонепропускливо уплътнение. 

Може да издържи до 5 бара налягане и можете да сте сигурни, че вашите фуги ще бъдат запечатани надеждно! 

Освен това се предлага в различни стандартни размери или може да бъде изработен по поръчка, за да отговаря на вашите нужди!

Допълнителна информация

Тегло 1.9 kg
Размери 1200 × 1.8 × 0.7 cm

Технически характеристики

Размери и опаковки

18×7 mm, 6×12 m за кутия; 3600 м на палет

23х15 мм, 5х6 м на кутия; 1500 м на палет

Ø23 мм; 4х5 м на кутия; 500 м на палет

Предлага се в различни други размери

Подобни продукти

Микропоресто въже 50
9.60 лв.

Вашите посетени продукти

Все още нямате посетени продукти. Моля разгледайте нашия магазин.

Препоръки от доволни клиенти

Декларация на ръководството

Политиката по качеството на ръководството е насочена към проектиране, изграждане, инженеринг, управление, координация и поддръжка в областта на: изолационни, хидроизолационни и покривни системи...

Метрополитен ЕАД

Метрополитен ЕАД в качеството си на възложител на обект “Паркинг, второ ниво на метростанция “Централна ЖП гара”, гр. София, издава настоящата препоръка за...

инж. Огнян Станков

Екип от водещи специалисти с комбинация от различни квалификации и умения. Непоколебима ангажираност към изключително обслужване на клиента. Изоматех инженеринг е надежден партньор.

Маргита Седларска

Бих искала специално да благодаря на вашия персонал за професионалното отношение и прецизната работа. Всички съседи са много доволни от ремонтирания ни покрив.

инж. Асен Василев

Постоянно ползувам услугите на фирма Изоматех инженеринг ЕООД по нашите обекти. Тяхната работа се отличава с висок професионализъм, силен самоконтрол, надеждност и разумни...

инж. Георги Мальов

Ние сме изключително удовлетворени от съвместната ни дейност с фирма Изоматех инженеринг ЕООД. Ние ценим високо начина, по който действат. От техническа подкрепа...