CEMswell Хидрофилна набъбваща гума

105.20 лв.

Хидрофилна набъбваща гума CEMswell за запечатване на конструктивни фуги. Набъбва до 4 пъти собствения си обем, когато влезе в контакт с вода и създава водонепропускливо уплътнение. Надежден и ефикасен начин за уплътняване на конструктивни фуги. Лесна и бърза инсталация. Може да издържи до 5 бара налягане. 

 

Изчерпан

Характериситки

Имате ли въпроси?
Доставка

Доставката се извършва от куриерска фирма Speedy в срок от 1-2 дни за София и 3-4 работни дни за страната.

Полезно
Loading...

Описание

Хидрофилна набъбваща гума CEMswell е надежден и ефикасен начин за уплътняване на конструктивни фуги на вашите строителни проекти. 

Този лесен за употреба продукт е в състояние да набъбне до 4 пъти собствения си обем, когато влезе в контакт с вода, като създава водонепропускливо уплътнение. 

Може да издържи до 5 бара налягане и можете да сте сигурни, че вашите фуги ще бъдат запечатани надеждно! 

Освен това се предлага в различни стандартни размери или може да бъде изработен по поръчка, за да отговаря на вашите нужди!

Допълнителна информация

Тегло 1.9 кг
Размери 1200 × 1.8 × 0.7 см

Технически характеристики

Размери и опаковки

18×7 mm, 6×12 m за кутия; 3600 м на палет

23х15 мм, 5х6 м на кутия; 1500 м на палет

Ø23 мм; 4х5 м на кутия; 500 м на палет

Предлага се в различни други размери

Подобни продукти

电池包-00
6500.00 лв.

Препоръки от доволни клиенти

Декларация на ръководството

Политиката по качеството на ръководството е насочена към проектиране, изграждане, инженеринг, управление, координация и поддръжка в областта на: изолационни, хидроизолационни и покривни системи...

Метрополитен ЕАД

Метрополитен ЕАД в качеството си на възложител на обект “Паркинг, второ ниво на метростанция “Централна ЖП гара”, гр. София, издава настоящата препоръка за...

инж. Огнян Станков

Екип от водещи специалисти с комбинация от различни квалификации и умения. Непоколебима ангажираност към изключително обслужване на клиента. Изоматех инженеринг е надежден партньор.

Маргита Седларска

Бих искала специално да благодаря на вашия персонал за професионалното отношение и прецизната работа. Всички съседи са много доволни от ремонтирания ни покрив.

инж. Асен Василев

Постоянно ползувам услугите на фирма Изоматех инженеринг ЕООД по нашите обекти. Тяхната работа се отличава с висок професионализъм, силен самоконтрол, надеждност и разумни...

инж. Георги Мальов

Ние сме изключително удовлетворени от съвместната ни дейност с фирма Изоматех инженеринг ЕООД. Ние ценим високо начина, по който действат. От техническа подкрепа...

Вашите посетени продукти

Все още нямате посетени продукти. Моля разгледайте нашия магазин.