Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on email
Кат. номер: 21051

COPERBIT S (20кг.)

300.00 лв.

(Цена за kg
15 лв.)
Пакет: кутия

Битумна течна хидроизолация

Имате ли въпроси?
Доставка

Доставката се извършва от куриерска фирма Speedy в срок от 1-2 дни за София и 3-4 работни дни за страната.

Полезно
Loading...

Описание

Битумно еластомерно течно покритие на база разтворител за хидроизолация на бетонни конструкции

COPERBIT S е течна мембрана на базата на разтворител, еластомерно-битумна, предназначена за студено нанасяне. Тя е лесна за работа паста, която се нанася равномерно върху цялата площ, за да бъде водоустойчива. След като изсъхне, COPERBIT S ще формира силен еластичен и хомогенен хидроизолационен филм, без пукнатини или фуги.

COPERBIT S намалява времето за изсъхване, отколкото повечето битумни емулсии, поддържа отлични хидроизолационни свойства дори при продължително излагане на застояла вода и може да се използва дори през студените сезони.

COPERBIT S е подходящ за хидроизолация на непристъпни бетонови повърхности, основи и земни стени, покрития от метални листове и детайли за довършителни работи. Препоръчва се и за ремонт на стари битумни мембрани.

Coperbit S се препоръчва и за хидроизолация на бетонни повърхности, които са предмет на микропукнатини и на термична дилатация и обикновено се адаптират към всяка форма на основата.

COPERBIT S е еластично покритие, което е подходящо за използване на промишлени обекти, в близост до морето и / или при неблагоприятни метеорологични условия.

Допълнителна информация

Тегло 20000 kg

Технически Характеристики

Приложение

Подобни продукти

169.80 лв.

Вашите посетени продукти

Все още нямате посетени продукти. Моля разгледайте нашия магазин.

Препоръки от доволни клиенти

Декларация на ръководството

Политиката по качеството на ръководството е насочена към проектиране, изграждане, инженеринг, управление, координация и поддръжка в областта на: изолационни, хидроизолационни и покривни системи...

Метрополитен ЕАД

Метрополитен ЕАД в качеството си на възложител на обект “Паркинг, второ ниво на метростанция “Централна ЖП гара”, гр. София, издава настоящата препоръка за...

инж. Огнян Станков

Екип от водещи специалисти с комбинация от различни квалификации и умения. Непоколебима ангажираност към изключително обслужване на клиента. Изоматех инженеринг е надежден партньор.

Маргита Седларска

Бих искала специално да благодаря на вашия персонал за професионалното отношение и прецизната работа. Всички съседи са много доволни от ремонтирания ни покрив.

инж. Асен Василев

Постоянно ползувам услугите на фирма Изоматех инженеринг ЕООД по нашите обекти. Тяхната работа се отличава с висок професионализъм, силен самоконтрол, надеждност и разумни...

инж. Георги Мальов

Ние сме изключително удовлетворени от съвместната ни дейност с фирма Изоматех инженеринг ЕООД. Ние ценим високо начина, по който действат. От техническа подкрепа...