Кат. номер: 21051

COPERBIT S (20кг.)

300.00 лв.

Битумна течна хидроизолация

Характериситки

Имате ли въпроси?
Доставка

Доставката се извършва от куриерска фирма Speedy в срок от 1-2 дни за София и 3-4 работни дни за страната.

Полезно
Loading...

Описание

Битумно еластомерно течно покритие на база разтворител за хидроизолация на бетонни конструкции

COPERBIT S е течна мембрана на базата на разтворител, еластомерно-битумна, предназначена за студено нанасяне. Тя е лесна за работа паста, която се нанася равномерно върху цялата площ, за да бъде водоустойчива. След като изсъхне, COPERBIT S ще формира силен еластичен и хомогенен хидроизолационен филм, без пукнатини или фуги.

COPERBIT S намалява времето за изсъхване, отколкото повечето битумни емулсии, поддържа отлични хидроизолационни свойства дори при продължително излагане на застояла вода и може да се използва дори през студените сезони.

COPERBIT S е подходящ за хидроизолация на непристъпни бетонови повърхности, основи и земни стени, покрития от метални листове и детайли за довършителни работи. Препоръчва се и за ремонт на стари битумни мембрани.

Coperbit S се препоръчва и за хидроизолация на бетонни повърхности, които са предмет на микропукнатини и на термична дилатация и обикновено се адаптират към всяка форма на основата.

COPERBIT S е еластично покритие, което е подходящо за използване на промишлени обекти, в близост до морето и / или при неблагоприятни метеорологични условия.

Допълнителна информация

Тегло 20000 кг

Технически Характеристики

Приложение

Подобни продукти

电池包-00
6500.00 лв.

Препоръки от доволни клиенти

Декларация на ръководството

Политиката по качеството на ръководството е насочена към проектиране, изграждане, инженеринг, управление, координация и поддръжка в областта на: изолационни, хидроизолационни и покривни системи...

Метрополитен ЕАД

Метрополитен ЕАД в качеството си на възложител на обект “Паркинг, второ ниво на метростанция “Централна ЖП гара”, гр. София, издава настоящата препоръка за...

инж. Огнян Станков

Екип от водещи специалисти с комбинация от различни квалификации и умения. Непоколебима ангажираност към изключително обслужване на клиента. Изоматех инженеринг е надежден партньор.

Маргита Седларска

Бих искала специално да благодаря на вашия персонал за професионалното отношение и прецизната работа. Всички съседи са много доволни от ремонтирания ни покрив.

инж. Асен Василев

Постоянно ползувам услугите на фирма Изоматех инженеринг ЕООД по нашите обекти. Тяхната работа се отличава с висок професионализъм, силен самоконтрол, надеждност и разумни...

инж. Георги Мальов

Ние сме изключително удовлетворени от съвместната ни дейност с фирма Изоматех инженеринг ЕООД. Ние ценим високо начина, по който действат. От техническа подкрепа...

Вашите посетени продукти

Все още нямате посетени продукти. Моля разгледайте нашия магазин.