Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on email
Кат. номер: 21051

COPERBIT S (20кг.)

256.80 лв.

(Цена за kg
12.84 лв.)
Пакет: кутия

Битумна течна хидроизолация

Loading...

Описание

Битумно еластомерно течно покритие на база разтворител за хидроизолация на бетонни конструкции

COPERBIT S е течна мембрана на базата на разтворител, еластомерно-битумна, предназначена за студено нанасяне. Тя е лесна за работа паста, която се нанася равномерно върху цялата площ, за да бъде водоустойчива. След като изсъхне, COPERBIT S ще формира силен еластичен и хомогенен хидроизолационен филм, без пукнатини или фуги.

COPERBIT S намалява времето за изсъхване, отколкото повечето битумни емулсии, поддържа отлични хидроизолационни свойства дори при продължително излагане на застояла вода и може да се използва дори през студените сезони.

COPERBIT S е подходящ за хидроизолация на непристъпни бетонови повърхности, основи и земни стени, покрития от метални листове и детайли за довършителни работи. Препоръчва се и за ремонт на стари битумни мембрани.

Coperbit S се препоръчва и за хидроизолация на бетонни повърхности, които са предмет на микропукнатини и на термична дилатация и обикновено се адаптират към всяка форма на основата.

COPERBIT S е еластично покритие, което е подходящо за използване на промишлени обекти, в близост до морето и / или при неблагоприятни метеорологични условия.

Допълнителна информация

Тегло20000 kg

Технически Характеристики

Приложение

Вашите посетени продукти

Все още нямате посетени продукти. Моля разгледайте нашия магазин.