Sintofoil RG 1,5mm White Reflecta
Кат. номер: 01013

Sintofoil RG 1,5mm White Reflecta

1323.00 лв.

TPO хидроизолация със стъклофибърна армировка. Горен слой рефлектиращо бяло. 15 години гаранция. Подходяща за еднопластови системи на обърнати, баластови, зелени и открити покриви на метални, стоманобетонни или дървени конструкции. Индекс на отражателна способност 102%.

Характериситки

Дебелина: 1.5 mm
Огъваемост при ниски температури: -40 C
Армировка: glass-veil
Имате ли въпроси?
Доставка

Доставката се извършва от куриерска фирма Speedy в срок от 1-2 дни за София и 3-4 работни дни за страната.

Полезно
Loading...

Описание

Sintofoil RG е хидроизолационна ТПО мембрана, която се характеризира с гъвкавост и стабилност на размерите. Усилена с армировка от фибростъкло тя е идеалния избор за всяко приложение, където издържливостта и дълготрайността са от ключово значение.

 

Мембраните Sintofoil RG са здрави и устойчиви. Идеални са за еднопластови хидроизолационни системи на обърнати, зелени и открити покриви. Могат да бъдат използвани, както при системи на механичен монтаж, така и при системи на залепване.

 

Методи на полагане

 

Мембраните Sintofoil RG са идеалното решение за хидроизолация на вашия сграда. Използват се при покриви върху метални, стоманобетонни или дървени конструкции. Те са лесни за нанасяне, не изискват лепила, открит огън или други материали и консумативи. Могат да бъдат инсталирани от оторизирани професионалисти, съгласно технологията на полагане. 

Sintofoil са висококачествени продукти, произведени от IMPER Italia srl, при най-високи технологични и екологични стандарти.

Доверете се на мембраните Sintofoil, за да осигурите дълготрайна и ефикасна защита на вашите активи. 

 

Химическа устойчивост

 

Мембраните Sintofoil RG са идеални за приложения, които включват контакт с широк спектър от киселини и основи. Те осигуряват отлична устойчивост без загуба на издръжливост и дълготрайност. 

Моля, имайте предвид обаче, че продължителният контакт с корозивни агенти, въглеводороди, масла и греси може да повлияе на годността на тези мембрани. 

Така че не забравяйте да оцените нуждите си за всеки отделен случай. С мембраните Sintofoil RG можете да сте спокойни, защото знаете, че вашата покривна система ще работи безупречно.

 

Допълнителна информация

Размери 2500 × 210 см

Подобни продукти

电池包-00
6500.00 лв.

Препоръки от доволни клиенти

Декларация на ръководството

Политиката по качеството на ръководството е насочена към проектиране, изграждане, инженеринг, управление, координация и поддръжка в областта на: изолационни, хидроизолационни и покривни системи...

Метрополитен ЕАД

Метрополитен ЕАД в качеството си на възложител на обект “Паркинг, второ ниво на метростанция “Централна ЖП гара”, гр. София, издава настоящата препоръка за...

инж. Огнян Станков

Екип от водещи специалисти с комбинация от различни квалификации и умения. Непоколебима ангажираност към изключително обслужване на клиента. Изоматех инженеринг е надежден партньор.

Маргита Седларска

Бих искала специално да благодаря на вашия персонал за професионалното отношение и прецизната работа. Всички съседи са много доволни от ремонтирания ни покрив.

инж. Асен Василев

Постоянно ползувам услугите на фирма Изоматех инженеринг ЕООД по нашите обекти. Тяхната работа се отличава с висок професионализъм, силен самоконтрол, надеждност и разумни...

инж. Георги Мальов

Ние сме изключително удовлетворени от съвместната ни дейност с фирма Изоматех инженеринг ЕООД. Ние ценим високо начина, по който действат. От техническа подкрепа...

Вашите посетени продукти

Все още нямате посетени продукти. Моля разгледайте нашия магазин.