Кат. номер: 00285

SOLAR ULTRA-WHITE (бака 20 кг.)

0.00 лв.

Високо рефлектираща бяла боя на ацетонова основа за битумни хидроизолации

Изчерпан

Характериситки

Имате ли въпроси?
Доставка

Доставката се извършва от куриерска фирма Speedy в срок от 1-2 дни за София и 3-4 работни дни за страната.

Полезно
Loading...

Описание

SOLAR ULTRA-WHITE e базирано на разтворители високо отразяващо и топлоизолиращо акрилно покритие.
SOLAR ULTRA-WHITE е бяла високо рефлектираща боя на основа разтворители и готова за употреба. SOLAR ULTRA-WHITE е защитно и декоративно течно покритие, богато на ценни синтетични смоли.
Веднъж изсъхнала, SOLAR ULTRA-WHITE ще предложи безшевен еластичен филм върху хидроизолационните слоеве, който ще се адаптира и ще се съобрази с всяко свиване или разширение.
SOLAR ULTRA-WHITE е силно устойчива на атмосферни влияния и основната и характеристика е да осигури силно отразяващ щит срещу слънчевата светлина, като осигурява отлично топлоизолиращо покритие и ефективно допринася за икономия на енергия.
SOLAR ULTRA-WHITE е специално разработена за система Cool-Roof, тя намалява температурата, натрупана от битумните слоеве, и  подобрява разсеяната светлина над покривната площ, следователно и ефективността да се добива енергия от инсталираните на нея слънчеви панели.
SOLAR ULTRA-WHITE се препоръчва също и за U.V. защита на битумни хидроизолационни слоеве с обикновена повърхност като талк, пясък или текстил (нетъкан полипропиленов филм), както и с минерално покритие.
Освен това, тя е подходяща за защита на течни мембрани.
Може да се нанася върху бетон,  фибро-цимент, дървесината и металните листове.

Допълнителна информация

Тегло 20000 кг

Технически Характеристики

Приложение

Подобни продукти

电池包-00
6500.00 лв.

Препоръки от доволни клиенти

Декларация на ръководството

Политиката по качеството на ръководството е насочена към проектиране, изграждане, инженеринг, управление, координация и поддръжка в областта на: изолационни, хидроизолационни и покривни системи...

Метрополитен ЕАД

Метрополитен ЕАД в качеството си на възложител на обект “Паркинг, второ ниво на метростанция “Централна ЖП гара”, гр. София, издава настоящата препоръка за...

инж. Огнян Станков

Екип от водещи специалисти с комбинация от различни квалификации и умения. Непоколебима ангажираност към изключително обслужване на клиента. Изоматех инженеринг е надежден партньор.

Маргита Седларска

Бих искала специално да благодаря на вашия персонал за професионалното отношение и прецизната работа. Всички съседи са много доволни от ремонтирания ни покрив.

инж. Асен Василев

Постоянно ползувам услугите на фирма Изоматех инженеринг ЕООД по нашите обекти. Тяхната работа се отличава с висок професионализъм, силен самоконтрол, надеждност и разумни...

инж. Георги Мальов

Ние сме изключително удовлетворени от съвместната ни дейност с фирма Изоматех инженеринг ЕООД. Ние ценим високо начина, по който действат. От техническа подкрепа...

Вашите посетени продукти

Все още нямате посетени продукти. Моля разгледайте нашия магазин.