Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on email
Кат. номер: 00285

SOLAR ULTRA-WHITE (бака 20 кг.)

0.00 лв.

(Цена за kg
0 лв.)
Пакет: кутия

Високо рефлектираща бяла боя на ацетонова основа за битумни хидроизолации

Изчерпан

Имате ли въпроси?
Доставка

Доставката се извършва от куриерска фирма Speedy в срок от 1-2 дни за София и 3-4 работни дни за страната.

Полезно
Loading...

Описание

SOLAR ULTRA-WHITE e базирано на разтворители високо отразяващо и топлоизолиращо акрилно покритие.
SOLAR ULTRA-WHITE е бяла високо рефлектираща боя на основа разтворители и готова за употреба. SOLAR ULTRA-WHITE е защитно и декоративно течно покритие, богато на ценни синтетични смоли.
Веднъж изсъхнала, SOLAR ULTRA-WHITE ще предложи безшевен еластичен филм върху хидроизолационните слоеве, който ще се адаптира и ще се съобрази с всяко свиване или разширение.
SOLAR ULTRA-WHITE е силно устойчива на атмосферни влияния и основната и характеристика е да осигури силно отразяващ щит срещу слънчевата светлина, като осигурява отлично топлоизолиращо покритие и ефективно допринася за икономия на енергия.
SOLAR ULTRA-WHITE е специално разработена за система Cool-Roof, тя намалява температурата, натрупана от битумните слоеве, и  подобрява разсеяната светлина над покривната площ, следователно и ефективността да се добива енергия от инсталираните на нея слънчеви панели.
SOLAR ULTRA-WHITE се препоръчва също и за U.V. защита на битумни хидроизолационни слоеве с обикновена повърхност като талк, пясък или текстил (нетъкан полипропиленов филм), както и с минерално покритие.
Освен това, тя е подходяща за защита на течни мембрани.
Може да се нанася върху бетон,  фибро-цимент, дървесината и металните листове.

Допълнителна информация

Тегло20000 kg

Технически Характеристики

Приложение

Подобни продукти

0.00 лв.

Вашите посетени продукти

Все още нямате посетени продукти. Моля разгледайте нашия магазин.

Препоръки от доволни клиенти

Декларация на ръководството

Политиката по качеството на ръководството е насочена към проектиране, изграждане, инженеринг, управление, координация и поддръжка в областта на: изолационни, хидроизолационни и покривни системи...

Метрополитен ЕАД

Метрополитен ЕАД в качеството си на възложител на обект “Паркинг, второ ниво на метростанция “Централна ЖП гара”, гр. София, издава настоящата препоръка за...

инж. Огнян Станков

Екип от водещи специалисти с комбинация от различни квалификации и умения. Непоколебима ангажираност към изключително обслужване на клиента. Изоматех инженеринг е надежден партньор.

Маргита Седларска

Бих искала специално да благодаря на вашия персонал за професионалното отношение и прецизната работа. Всички съседи са много доволни от ремонтирания ни покрив.

инж. Асен Василев

Постоянно ползувам услугите на фирма Изоматех инженеринг ЕООД по нашите обекти. Тяхната работа се отличава с висок професионализъм, силен самоконтрол, надеждност и разумни...

инж. Георги Мальов

Ние сме изключително удовлетворени от съвместната ни дейност с фирма Изоматех инженеринг ЕООД. Ние ценим високо начина, по който действат. От техническа подкрепа...