Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on email
Кат. номер: 00285

SOLAR ULTRA-WHITE (бака 20 кг.)

537.60 лв.

(Цена за kg
26.88 лв.)
Пакет: кутия

Високо рефлектираща бяла боя на ацетонова основа за битумни хидроизолации

Изчерпан

Loading...

Описание

SOLAR ULTRA-WHITE e базирано на разтворители високо отразяващо и топлоизолиращо акрилно покритие.
SOLAR ULTRA-WHITE е бяла високо рефлектираща боя на основа разтворители и готова за употреба. SOLAR ULTRA-WHITE е защитно и декоративно течно покритие, богато на ценни синтетични смоли.
Веднъж изсъхнала, SOLAR ULTRA-WHITE ще предложи безшевен еластичен филм върху хидроизолационните слоеве, който ще се адаптира и ще се съобрази с всяко свиване или разширение.
SOLAR ULTRA-WHITE е силно устойчива на атмосферни влияния и основната и характеристика е да осигури силно отразяващ щит срещу слънчевата светлина, като осигурява отлично топлоизолиращо покритие и ефективно допринася за икономия на енергия.
SOLAR ULTRA-WHITE е специално разработена за система Cool-Roof, тя намалява температурата, натрупана от битумните слоеве, и  подобрява разсеяната светлина над покривната площ, следователно и ефективността да се добива енергия от инсталираните на нея слънчеви панели.
SOLAR ULTRA-WHITE се препоръчва също и за U.V. защита на битумни хидроизолационни слоеве с обикновена повърхност като талк, пясък или текстил (нетъкан полипропиленов филм), както и с минерално покритие.
Освен това, тя е подходяща за защита на течни мембрани.
Може да се нанася върху бетон,  фибро-цимент, дървесината и металните листове.

Допълнителна информация

Тегло20000 kg

Технически Характеристики

Приложение

Вашите посетени продукти

Все още нямате посетени продукти. Моля разгледайте нашия магазин.