Покривът променя външния вид на къщата ви

Покривът променя външния вид на къщата ви

Съдържание

Green roofs

За вас е важно как изглежда вашият дом не само отвътре, но и отвън?! Вероятно, защото живеете на място, където сте заобиколени от съседи, които също държат на добрия облик на квартала. Знаете ли, че покривът на къщата ви може много да промени впечатлението, което прави сградата? Хубавият, чист покрив може не само да носи естетическа наслада, но и да повиши стойността на имота.

ВАШИЯТ ПОКРИВ ИМА ЛИ ПЕТНА И СЛЕДИ ОТ ЗАМЪРСЯВАНЕ?

Ако забележите, че вашия покрив изглежда мръсен или има петна по него, то е дошло време за баня. Замърсеният покрив прави лошо впечатление, но това е лесно поправимо. Обичайно покривите се зацапват с плесен и мъх, особено по северните страни. Петната и замърсяванията могат лесно да се отстранят с всеки препарат за почистване. Ще видите, че не само ще бъде по-чисто и свежо, но и цялостният му изглед ще бъде много по-хубав.

Книга - Пролетно почистване на покрива

ВАШИЯТ ПОКРИВ ИМА ЛИ НУЖДА ОТ ПОПРАВКА?

Ако по вашия покрив има липсващи или повредени керемиди, ако улуците са увиснали или счупени, то това би отблъснало всеки потенциален купувач. Със сигурност в случая важи правилото да се съди „по корицата“. Със сигурност лошо поддържаният покрив би ни накарал да предположим, че и другите части на дома не са в добро състояние. Освен това подобни проблеми могат да доведат и до много по-сериозни грижи – влага, наводнения, гниене, което означава – много по-скъп ремонт.

ВРЕМЕ ЛИ Е ДА СМЕНИТЕ ПОКРИВА СИ?

Старите покриви са грозна гледка. Ако покривните плочи са по-стари от 25-30 години, то е време да ги замените. Може да ви се струва скъпо, но е абсолютно необходимо, за да поддържате стойността на имота си. Покривът подобрява значително външния вид на къщата ви, а това от своя страна покачва продажната й цена.

Подобни статии

На какво да обърнете внимание при инсталиране на фотоволтаична система върху плосък покрив на бизнес сграда

Впрегване на силата на слънцето чрез покривите на търговски сгради   Инсталирането на фотоволтаична система на покрива на Вашия търговска сграда е чудесен начин да

Към статията »

Какви са най-добри практики за почистване и поддръжка на фотоволтаична система

Поддържане на Вашата фотоволтаична система чиста за постигане на максимална ефективност Когато става въпрос за търговски обект, от съществено значение за постигане на максимална енергийна

Към статията »