Колко всъщност струва евтиният покрив

Колко всъщност струва евтиният покрив

Съдържание

low cost roof expenses

Много хора, на които им предстои ремонт, си задават въпроса колко всъщност е евтин евтиният покрив? И отговорът е, че зависи от много неща.

Ето го и основният проблем:

Хората, на които им предстои ремонт или строеж на нов покрив искат три основни неща: да няма влага, да няма нужда от ремонт и скорошна подмяна на покритието. За съжаление, често получават нещо съвсем различно. Повечето от покривите, които подлежат на поправка са били направени през последните десет години. Усложненията идват не само защото клиентите са се доверили на неспособни майстори, а че те са спестили материали за направата на покрива, за да предложат по-добра цена, а това със сигурност води до нуждата от скорошен ремонт. Течовете и други грижи с покрива е нормално да се появят след десетилетия, а не в рамките на броени години. За това трябва да знаете, че покривът не е евтина инсталация. Дори и евтините варианти струват хиляди левове, а често излизат по-скъпи като крайна инвестиция от тези, за които влагате повече пари в началото.

Download for free Alsan flashing

Eвтин покрив означава:

  • Евтина подложка, която не защитава от течове, когато водата попадне под керемидите или друг вид покривно покритие
  • Използване на лайсни втора употреба
  • По-ниско качество керемиди, които не могат да устоят на резки климатични промени
  • Покривните плочи са захванати с максимум четири, а не с нужните шест болта
  • Майсторите не са достатъчно квалифицирани за тази дейност

Ето как да избегнете тези проблеми:

  • Свържете се със стари клиенти на фирмата изпълнител и чуйте тяхното мнение.
  • Проверете в договора, който подписвате, каква е гаранцията, която ви дава изпълнителят. Не гаранцията на самите продукти, а на фирмата, която ще ги инсталира! Дори и най-малката грешка при поставянето на продуктите освобождава фирмата производител от отговорност, така че трябва да я потърсите при тези, които ще работят с отделните елементи. Гаранцията, която дават майсторите е показателна за качеството на тяхната работа!

Подобни статии

На какво да обърнете внимание при инсталиране на фотоволтаична система върху плосък покрив на бизнес сграда

Впрегване на силата на слънцето чрез покривите на търговски сгради   Инсталирането на фотоволтаична система на покрива на Вашия търговска сграда е чудесен начин да

Към статията »

Какви са най-добри практики за почистване и поддръжка на фотоволтаична система

Поддържане на Вашата фотоволтаична система чиста за постигане на максимална ефективност Когато става въпрос за търговски обект, от съществено значение за постигане на максимална енергийна

Към статията »