За Isomatech Gear

За Isomatech Gear

Официалното място откъдето можете да вземете своите Изоматех аксесоари

Ние основахме Isomatech Gear, защото обичаме да изграждаме мотивираща среда около себе си.  Ние знаем от първа ръка, че да работиш в нашата индустрия, да започнеш собствен бизнес или да правиш бизнес не е толкова лесно, колкото изглежда. Повечето хора не виждат ежедневните борби, отхвърлянето, болката, критиките, празните банкови сметки и дългите работни дни, през които преминаваме, за да превърнем нашите мечти реалност.

В Isomatech Gear, нашите продукти са насочени към реалностите на живота на експерта, мениджъра и предприемача в строителството. Нашата цел е да създадем общност, в която хората са съмишленици, споделят свободно своите знания и опит и нашия стремеж всеки ден да бъдем по-добри себе си.

Ние искаме да споделим пътуването с вас и обещаваме да ви предоставим уникални продукти, които ще ви вдъхновяват всеки ден, за да се стремите по-усилено към своето усъвършенстване, да работите здраво и никога да не се отказвате от мечтите си.

Има и още една причина за създаване на Isomatech Gear. Това е нашата кампания 100% грижа. Ние ще предоставим ваучери на стойност до 500 лв на семейства или общности, които по някаква причина са изпаднали в невъзможност да се погрижат за себе си. Сумата ще може да бъде използвана за подобряване на средата и качеството на живот. С тази кампания ние бихме искали да върнем обратно на обществото. Да дадем нашия принос за подобряване на средата, в която ние и нашите деца живеем, работим и се забавляваме. 100% от приходите от продукти Isomatech Gear ще бъдат дарени в полза на тази кампания.

Ако искате да ни подкрепите в това наше начинание и харесвате нашите аксесоари, поръчайте сега в онлайн магазина.

Благодарим за подкрепата!