Политика за връщане и замяна

Политика за връщане и замяна

ПОЛИТИКА ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА НА ПРОДУКТИ В ISOMATECH.COM

Isomatech.com следва международните стандарти за връщане и отказ на поръчка, учредени от Европейския потребителски център и Комисията за защита на потребителите в България. Всеки клиент може да върне получената от него стока, според нашата “Политика за връщане и замяна” на стоки.

Всяка една поръчка, направена в онлайн магазин Isomatech.com, може да бъде заменена или върната в срок от 14 дни считано от датата на предаване на куриер към клиента при следните условия и стъпки:

1. Замяна на артикул
Ако желаете да замените артикул от вашата доставена поръчка, трябва да направите следното:

Да се свържете с нас и да ни информирате за желаната от вас замяна на :
Мобилен телефон : 0887 544 566
Имейл :  support@isomatech.com
или в чат платформата в сайта.

След потвърждаване на исканата замяна, артикула трябва да бъде изпратен с куриерска фирма Speedy до наш адрес с опция преглед на пратката, за да може да се установи търговския вид на продукта. В случаите на замяна доставката се поема от клиента (лицето заявило искането за замяна).
Замяна на артикул е препоръчителна за цена на същата или по-висока стойност от първоначално закупеният. В случай, че при размяна изберете продукт на по-ниска стойност, разликата в цената ще бъде запазена във вашият профил като кредит, който можете да използвате при следващо пазаруване от нашия онлайн магазин.
Замени се изпълняват единствено при условие, че допълнителният етикет, поставен от Изоматех онлайн магазин, не е бил отстраняван.

УПОТРЕБЯВАНИ, РАЗОПАКОВАНИ, МОНТИРАНИ И ПРОДУКТИ С НАРУШЕН ТЪРГОВСКИ ВИД НЕ ПОДЛЕЖАТ НА ЗАМЯНА!

При извънредни ситуации и открити дефекти, можете да подмените избран артикул и в по-дълъг от стандартния срок. Тези случаи ще бъдат разгледани индивидуално от екипа на Изоматех инженеринг ЕООД  и ще бъдат изпълнени извън посочената политика.

2. Връщане на артикул

2.1 Заявка за връщане
Като използвате нашата форма за обратна връзка в страница „Контакти“, трябва да опишете, че желаете да върнете даден артикул (или всички артикули) от поръчката, като попълните задължително:

  • Номер на вашата поръчка
  • Причина за връщане на артикул
  • Да посочите, че желаете изцяло възстановяване на сумата от наша страна.

2.2 Връщане на артикул

След изпращане на вашата заявка вие ще получите имейл или обаждане от наша страна за потвърждаване на заявката за връщане.

Връщане на продукта или продуктите ще бъде осъществено единствено при условие, че допълнителният етикет на Изоматех онлайн магазин не е бил отстраняван. Връщането трябва да се осъществи с куриерска фирма Speedy с опция преглед, за сметка на клиента (лицето което желае да върне стоката).

В случай, че върнете пратка, която след преглед или тест е с установена повреда или нарушен търговски вид, връщането се приема за некоректно спрямо търговеца и се отхвърля.

2.3 Връщане на сума
След като получим обратно стоката от вас, ние ще възстановим сумата в следния срок:

До 30 дни – плащане с дебитна, кредитна карта или банков превод. Ще получите парите обратно по картовата или банковата си сметка.
До 15 дни при плащане с наложен платеж. В този случай ще получите парите си по Банков път или паричен превод , чрез EasyPay или Еконт.

3. Повредени стоки

При замяна или връщане на стоки закупени от Изоматех онлайн магазин трябва да се спазват следните изисквания:

  • Стоките да НЕ са с нарушена цялостна опаковка
  • Стоките да НЕ са със скъсани или липсващи етикети
  • Стоките да НЕ са подлагани на някакъв вид манипулация променящи оригиналният вид на продукта

Ако върнат от клиент артикул не отговаря на горе посочените изисквания, isomatech.com запазва правото си да върне стоката на клиента без предупреждение.

4. Отказ от поръчка

Всеки клиент може да откаже получената от него поръчка в срок от 14 дни считано от датата на получаване.

При желание за отказ на поръчка от ваша страна, задължително трябва да бъде направено заявление, чрез контактна форма в страница контакти, като посочите номера на вашата поръчка.

Отказани поръчки се изпращат обратно на адрес:

гр. София, ул. “Камен Андреев” 24, ет. 4, офис 402 Б
Получател: Изоматех инженеринг ЕООД

Молим Ви да пазите кореспонденцията си, като доказателства в случай на възникнали спорове.

5. Други разпоредби

Собствениците на Изоматех инженеринг ЕООД имат правото да променят настоящата политика за връщане и замяна по всяко време, без предизвестие, като новите условия ще бъдат публикувани на настоящата страница. Настоящата политика за връщане и замяна важат за Изоматех онлайн магазин и за неговите клиенти. С публикуването на евентуални промени в условията, клиентите автоматично се считат за уведомени за новите условия и ги приемат.