Покривни фотоволтаични системи за бизнеса.

Превърни покрива си в актив с фотоволтаична система.

Фотоволтаични системи за търговски сгради

Как да превърнете покрива си в актив

Фотоволтаични системи за търговски сгради, могат да преобразуват слънчевата светлина и да превърнат повърхността на вашия  покрив в актив за производство на енергия.

Една фотоволтаична система ще намали разходите за енергия и зависимостта ви от енергийната мрежа и в същото време предоставя покривна конструкция с висока производителност.

Безплатна консултация жълто

Фотоволтаичната покривна система предпазва сградата, докато генерира енергия достатъчна да задоволите своите потребности от електричество.

Не само може да ви спести пари от разходите за енергия, но можете да спечелите от стимулиращите тарифи, ако отдавате своя излишък от електрическа енергия в местната електрическа мрежа.

В ИЗОМАТЕХ, ние вярваме, че няма такова нещо като “една-универсална” фотоволтаична система. Това, което става за един покрив, може да не е подходящо за друг. Ние внимателно преценяваме конкретните ви нужди. Нашият екип от професионалисти, може да проектира, достави и изгради икономически най-ефективната фотоволтаична система, която постига максимални резултати. Така можете да се възползвате напълно от всички финансови стимули за производство на соларна енергия.

В ИЗОМАТЕХ, ние развиваме икономически ефективни покривни фотоволтаични системи подходящи за търговски, промишлени, селскостопански и жилищни сгради и интегрираме съответната инсталация в съществуващата покривна среда. Нашият подход е да предлагаме интегрирани до ключ инсталации е уникален в много отношения.

Координирани дейности по изграждане на фотоволтаични системи за търговски сгради и останалите покривни системи позволяват постигане на отлични резултати – цялостно  високо качество и ускорено приключване на проекта.

Гаранции за покрив и фотоволтаична система се издадават от един и същи изпълнител и това опростява каквито и да било спорни въпроси относно поддръжка и гаранция с единствена точка за контакт.

Ние предлагаме подкрепа през целия процес – енергиен одит, анализ на очаквани добиви и оценка на възвращаемостта на инвестициите, разработване на проект, възможности за финансиране, доставка и монтаж.
Нашият екип от специалисти има повече от 15 години опит в изграждането на покривни системи.

Ползи от фотоволтаичната енергия

 

  • Инвестицията във фотоволтаични системи за търговски сгради предлага няколко съществени предимства пред електрическите мрежи с обществено значение и други форми за генериране на електричество на място:
  • фиксирани разходи хеджирани срещу нарастващите цени на енергията • предоставя убедителна възвръщаемост на инвестициите от 15% или повече, в много случаи • фотоволтаичните системи са много надеждни и имат ниски разходи за поддръжка • соларната е единствената 100% чиста, напълно безшумна технология за производство на енергия
  • С фотоволтаични системи за търговски сгради, вие можете да си купите 30 години чиста енергия за разходи почти същите като стойност с цената на енергията за период от  4 до 7 години доставена от електрическите мрежи с обществено значение.

 

Заяви БЕЗПЛАТЕН анализ на рентабилността на твоята нова фотоволтаична централа.

 

Още за фотоволтаични системи от нашия блог:

За Бизнеса: Финансиране на фотоволтаични системи по Плана за възстановяване и устойчивост

100 въпроса за фотоволтаични системи (с отговори)

Как да изберете правилната фотоволтаична система за вашия бизнес

Съображения за проектиране на фотоволтаични системи за търговски сгради

Предимства и недостатъци на покривни фотоволтаични системи

Инсталиране на покривни фотоволтаични системи на вашата сграда

4 начина да определите дали фотоволтаична система е подходяща за вашата сграда

Намалете сметките си за електроенергия със соларни системи

Колко струват фотоволтаични системи?

15 предимства на соларни панели за индустриални сгради

10 стъпки към вашата фотоволтаична централа

 

Гледай последните видеа в нашия YouTube канал:

 

 

Заяви БЕЗПЛАТЕН анализ на рентабилността на твоята нова фотоволтаична централа.

Услуги по категории

Сертификати на Изоматех Инженеринг ЕООД

Спечели промо код за 15 % отстъпка от твоята първа поръчка

Абонатите за нашия бюлетин научават първи за нови продукти и промоции! Победители се теглят всеки месец.

Препоръки от доволни клиенти

Декларация на ръководството

Политиката по качеството на ръководството е насочена към проектиране, изграждане, инженеринг, управление, координация и поддръжка в областта на: изолационни, хидроизолационни и покривни системи...

Метрополитен ЕАД

Метрополитен ЕАД в качеството си на възложител на обект “Паркинг, второ ниво на метростанция “Централна ЖП гара”, гр. София, издава настоящата препоръка за...

инж. Огнян Станков

Екип от водещи специалисти с комбинация от различни квалификации и умения. Непоколебима ангажираност към изключително обслужване на клиента. Изоматех инженеринг е надежден партньор.

Маргита Седларска

Бих искала специално да благодаря на вашия персонал за професионалното отношение и прецизната работа. Всички съседи са много доволни от ремонтирания ни покрив.

инж. Асен Василев

Постоянно ползувам услугите на фирма Изоматех инженеринг ЕООД по нашите обекти. Тяхната работа се отличава с висок професионализъм, силен самоконтрол, надеждност и разумни...

инж. Георги Мальов

Ние сме изключително удовлетворени от съвместната ни дейност с фирма Изоматех инженеринг ЕООД. Ние ценим високо начина, по който действат. От техническа подкрепа...