Енергийно ефективните сгради и строителство са приоритет за San Mateo

Енергийно ефективните сгради и строителство са приоритет за San Mateo
San Mateo energy efficient buildings

В град Сан Матео, Калифорния е приета наредба, която изисква изграждането на соларни системи за ток и вода и хладни покриви на всички нови строителни проекти.

Сан Матео, Калифорния (05 октомври 2016) … енергийна ефективност и намаляване на емисиите на парникови газове е приоритет за град Сан Матео. От 1 януари 2017 г. Сан Матео ще изисква инсталирането на соларни системи във всички нови строителни проекти. Градът също така изисква покривите на всички нови многофамилни и търговски комплекси с плоски покриви да отговарят на стандартите за хладен покрив.

Безплатна консултация

Одобрената от Общинския съвет на 16 май, 2016 г. наредба, за новите регулации в областа на енергийната ефективност, ще се отрази на новите еднофамилни, многофамилни, търговски и офис сгради. След одобрение от Общинския съвет на Сан Матео, наредбата е одобрена и от комисията по енергетика на Калифорния (CEC), като похвали управата на Сан Матео за нейното лидерство и ангажираност за управление на околната среда и устойчивото развитие.

Наистина един добър пример за проява на лидерство от страна на политическите лидери, което наистина може да промени средата, в която живеем и в крайна сметка да подобри качеството на живот на хората.

Цялата статия може да прочетете тук:

http://www.scoop.it/t/green-roofs-by-georgi-kamaliev/curate

Още новини

Soprema Flag високо-технологични мембрани със сребро и мед

Soprema Flag разработи високо-технологични мембрани със сребро и мед

Soprema Flag разработи, високо-технологични покривни мембрани, които осигуряват дълготрайност на покривната система и същевременно предлагат превъзходни възможности за дизайн и лесен монтаж дори и при

Към новината »