Еднопластова PVC хидроизолационна система

Еднопластова PVC хидроизолационна система

Съдържание

Едно-пластова PVC хидроизолационна система

Основно ниво на сигурност – ниво 1

Еднопластова PVC хидроизолационна система

Еднопластовата система, съставена от един слой хидроизолационна мембрана. Както подсказва и името й се състои от долен защитен слой геотекстил Tencate Polyfelt TS 80, PVC мембрана (Flagon BSL) и втори- горен защитен слой от геотекстил.

Тази система е проектирана да бъде проста и евтина, при инсталирането, но не включва никаква защита на положената мембрана от механично повреждане повреме на строителния процес. Ако се наложи ремонт след като е изградена конструкцията, то разходите няма да са никак малко. Няма съоръжения за инжектиране на смоли или разтвори  и хидроизолационната система не е разделена на секции. Тази система предлага само основна пасивна защита. При избирането й, трябва да сте много сигурни в изпълнението на последващите (след хидроизолацията) видове строителни работи. Защото самата хидроизолационна система дори и еднопластова, може да бъде тествана и предадена със гарантирана 100 % водоплътност. Докато не започнат другите строителни процеси, като полагане на армировка, бетон, уплътняване на бетона, анкериране на конструктивни елементи и тн.  Тогава Ви остава да се надявате да сте от тези 50 %, при които няма пробив на хидроизолационната система и няма да има теч.

За да не се оставяте в ръцете на шанса, кадърността и настроението на строителните работници може да инвестирате малко повече и да изберете едно по-високо ниво на сигурност от следващите системи на Flag Soprema Group. За повече информация вижте статията (Разделена на участъци едно-пластова PVC хидроизолационна система)

 

Подобни статии

На какво да обърнете внимание при инсталиране на фотоволтаична система върху плосък покрив на бизнес сграда

Впрегване на силата на слънцето чрез покривите на търговски сгради   Инсталирането на фотоволтаична система на покрива на Вашия търговска сграда е чудесен начин да

Към статията »

Какви са най-добри практики за почистване и поддръжка на фотоволтаична система

Поддържане на Вашата фотоволтаична система чиста за постигане на максимална ефективност Когато става въпрос за търговски обект, от съществено значение за постигане на максимална енергийна

Към статията »