15 предимства на соларни панели за индустриални сгради

15 предимства на соларни панели за индустриални сгради

Съдържание

East West Mounting System Industrial Roof

Преминаването към соларни панели за индустриални сгради е най-лесният начин да гарантирате, че получавате възможно най-добрите резултати за вашите имоти. Възобновяемата енергия предлага повече от намаляване на разходите за електричество.

Нека да разгледаме 15-те най-добри предимства на соларни панели за индустриални сгради.

15 предимства на соларни панели за търговски сгради

Следват най-полезните ползи от инсталирането на фотоволтаични панели за търговски сгради:

1. По-висока възвръщаемост на инвестициите (ROI)

Инсталирането на соларни панели за индустриални сгради е дългосрочна инвестиция. Повечето собственици на сгради смятат, че фотоволтаиците са твърде скъпи.

Въпреки това, те са чудесен вариант за дългосрочно оптимизиране на разходите и добра възвръщаемост на инвестициите. Вашият бизнес може да спести почти два пъти повече чрез тези инсталации.

2. Доставчици на професионални услуги

Високите цени на електроенергията дадоха нов тласък на сектора и инсталациите на соларни панели на индустриални сгради се увеличиха значително.

Собствениците на сгради могат да избират от няколко доставчици на услуги, за да инсталират фотоволтаични панели.

Тези услуги осигуряват конкурентни цени, дългосрочни гаранции, без да се налага да правите компромиси с качеството.

3. Зелен подход

Соларни панели са устойчив енергиен източник, който позволява на собствениците на търговски сгради да практикуват по-екологичен бизнес модел. Това е не само добро, етично, но е силна маркетингова точка.

4. Намалете оперативните разходи

Собствениците трябва да се погрижат за няколко оперативни разходи за търговския имот. За щастие инсталирането на соларни панели е чудесен начин за намаляване на разходите за енергия.

Собствениците на търговски сгради могат да спестят значителни суми от сметките си за електроенергия при сегашните цени.

5. Опции за по-висок добив

Средногодишното количество на слънчево греене за България е около 2 150 часа, а средногодишния ресурс слънчева радиация е 1 517 kWh m2. Това означава, че вашите соларни панели ще произвеждат средно висок добив от 1100 до 1700 kWh на kW инсталирана мощност на година. Следователно това е опция за сравнително висок добив на енергия от слънцето. Добивите на енергия зависят от много други фактори като изложение, наклон, засенчвания от дървета или съоръжения по покрива.  

6. Енергия през цялата година

Времето е огромен фактор при инсталация на соларни панели за индустриални сгради, тъй като времето влияе върху интензитета на слънчевата светлина, влияейки върху общата енергия, произведена от слънчевите панели.

Въпреки това, съвременните фотоволтаични панели имат много по-висока ефективност и могат да произвеждат електроенергия и от отразената светлина. Двулециви соларни панели биха увеличили добива с до 10%.  Дори и в най-облачните дни панелите ще произвеждат енергия.

Това улеснява собствениците на търговски сгради да спестяват или получават пари през цялата година.

7. Печели данъчни кредити

Собствениците на търговски сгради със слънчеви панели получават 30% от разходите си за инсталиране на единица благодарение на федералния данъчен кредит, когато подадете данъците. Тези собственици на имоти могат да намалят общите разходи наполовина, ако добавят кредитите за слънчева възобновяема енергия (SRECs) в микса. Собствениците могат дори да продават SREC, произведени през цялата година, и да правят повече пари.

8. Силно устойчиви

Слънчевата енергия е силно устойчива за разлика от други източници като изкопаеми горива. Експертите смятат, че слънчевата енергия е достатъчна за следващите няколко милиарда години. Следователно използването на слънчеви панели е дългосрочен, устойчив и рентабилен метод за собствениците на търговски сгради.

9. По-малки бъдещи сметки

Собствениците на търговски сгради, които сами покриват разходите за енергия, се нуждаят от рентабилно решение за по-ниски сметки. По този начин слънчевите панели са чудесен вариант, за да гарантирате, че разходите ви за строителство остават под вашия бюджет, дори след като сте продали имотите на други клиенти.

Освен това предлагането на енергийно ефективни алтернативи е чудесен начин да привлечете повече клиенти към вашите търговски имоти.

10. Повишена стойност на имота

Вече споменахме, че слънчевите панели на търговски сгради са дългосрочна инвестиция за собствениците. Нещо повече, сградите със слънчеви панели обикновено имат по-голяма стойност от другите, защото тези слънчеви панели предоставят възможност за енергийно ефективна, устойчива и напълно възобновяема енергия.

11. По-голямо признание

Проектите за търговски сгради, захранвани от слънчева енергия, са признати на световно ниво. Инвеститорите, собствениците на имоти и партньорите в този вид проекти получават държавна подкрепа, признателност и всякакви видове положителен маркетинг, без да правят много.

Това е от полза за собствениците на търговски сгради, което им позволява веднага да спечелят доверие за бъдещи проекти.

12. По-ниски изисквания за поддръжка

Повечето опции за настройка на слънчеви панели за търговски сгради предлагат най-разнообразните опции за рентабилно производство на енергия. Нещо повече, за разлика от други енергийни централи, слънчевите панели имат по-ниски разходи за поддръжка.

Тези панели имат добър живот, вариращ до 25 години. Собствениците на имоти могат да донесат спестявания, по-добри ползи и дългосрочни енергийни решения чрез слънчеви панели.

13. Подобрен паричен поток

Слънчевите панели спестяват хиляди долари от сметката за търговски проекти всяка година, след като професионалистите ги свържат към електрическата мрежа. Това ще ви позволи да харчите по-малко пари за разходите за енергия и да използвате спестената сума за други цели.

14. Подкрепа на местната икономика

По-голямата част от проектите за слънчеви панели отиват в ръцете на професионалисти на местния пазар. Това позволява на тези членове да подкрепят местните работници и да стимулират местната икономика. Проекти като тези правят възможна лесна наличност на слънчеви панели и това може да накара работниците да станат ваши бъдещи клиенти.

15. По-висока надеждност

Производството на енергия е нарастващ проблем за хората по целия свят, като се има предвид, че първичните източници като изкопаеми горива се изчерпват. Светът се движи към по-устойчиво, екологично и ефективно решение.

Слънчевата енергия е по-надеждна от другите опции на пазара, поради лесната наличност. Експертите също така прогнозират, че слънчевите панели в крайна сметка ще се превърнат в основен източник на енергия в близко бъдеще. По този начин инвестирането в технологията в момента за вашата търговска сграда ще ви даде предимство.

Заключение

Икономически ефективни решения, гъвкавост, лесна реализация и по-добра пазарна стойност за вашите търговски сгради са някои от основните предимства на слънчевите панели за търговски сгради. Въпреки това, собствениците на имоти трябва да изберат професионални услуги за инсталиране на слънчеви панели за своите проекти, за да извлекат по-добри ползи.

Подобни статии

На какво да обърнете внимание при инсталиране на фотоволтаична система върху плосък покрив на бизнес сграда

Впрегване на силата на слънцето чрез покривите на търговски сгради   Инсталирането на фотоволтаична система на покрива на Вашия търговска сграда е чудесен начин да

Към статията »

Какви са най-добри практики за почистване и поддръжка на фотоволтаична система

Поддържане на Вашата фотоволтаична система чиста за постигане на максимална ефективност Когато става въпрос за търговски обект, от съществено значение за постигане на максимална енергийна

Към статията »